• Croatia
  • Group

Financijski rječnik


Što je amortizacija?

Knjigovodstveni pojam zahvaljujući kojem limuzina stara 5 godina vrijedi 0 kuna (naravno, samo na papiru).


Na sličan je način objašnjeno svih 425 pojmova koje sadrži Financijski rječnik najvažnijih ekonomskih pojmova,zajednički projekt tvrtke Bisnode, vodećeg ponuđača poslovnih informacija te udruge studenata Financijski klub. 

Rječnik je u potpunosti rad studenata Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Članovi studentske udruge Financijski klub prikupili su i definirali pojmove, dok su studenti marketinškog smjera iste „preveli“ na način da budu jasni i razumljivi.DOBITNIK BROJNIH NAGRADA

Edukativnu vrijednost i jedinstveni pristup prepoznala je struka, ali i akademska zajednica te je Financijski rječnik dobitnik brojnih nagrada:


  • Dobitnik Dekanove nagrade za ak.god. 2013/2014.
  • Dobitnik strukovne nagrade GrandPRix 2015.
  • Dobitnik nagrade Prijatelj studenata 2015.
  • Finalist European Excellence Awards, 2016.MOBILNA APLIKACIJA


Prevedite više od 400 pojmova na engleski, njemački ili kineski jezik!

Krajem svibnja 2016.  predstavili smo višesjezičnu mobilnu aplikaciju Financijski rječnik. 

Riječ je o edukativnoj aplikaciji kojasadrži gotovo 500 pojmova iz područja financija, računovodstva, marketinga iekonomije, a koji su objašnjeni na jednostavan i svima razumljiv način. Mobilna aplikacija prirodan je nastavak tiskanog izdaja Financijskog rječnika najvažnijih ekonomskih pojmova, a idealna je za sve one koji imaju potrebu za jednostavnim objašnjenjima pojmova ili žele brz prijevod financijskih pojmovana engleski, njemački, kineski. 

Također, mobilnu aplikaciju je moguće koristiti na nekom od navedenih jezika, a u planu je da do kraja godine aplikacija bude nadograđena i japanskim, portugalskim i španjolskim jezikom.

POSTANITE KORISNIK

Mobilna aplikacija dostupna je za kupnju korisnicima pametnih telefona.

Ukoliko koristite iOS sustav mobilnu aplikaciju potražite OVDJE, a ako koristite Android, aplikacija Vam ja dostupna OVDJE.


Pošaljite upit


Prilikom slanja je došlo do greške. Molimo provjerite jesu li sva polja pravilno ispunjena.
Vaša je poruka uspješno poslana. Odgovorit ćemo na Vaš upit ubrzo.