• Croatia
  • Group

O nama

Tvrtka Bisnode je dio međunarodne grupe Bisnode AB, najvećeg europskog ponuđača poslovnih i bonitetnih informacija sa sjedištem u Stockholmu.Bisnode AB je na europskom tržištu informacija prisutan još od 1989. godine i okuplja više od 2400 stručnjaka iz 18 europskih država.

Bisnode je u Hrvatskoj prisutan kroz svoje portale Poslovna.hr i Boniteti.hr te on-line platformu Winko.com. Trenutno se u našem portfelju nalazi gotovo 300 milijuna zapisa vezanih uz poslovne subjekte, imamo više od milijun poveznica između pravnih i fizičkih osoba, 250.000 dnevnih provjera te više od 9.000 dnevnih izmjena.


Cilj je samo jedan – Vama, našim klijentima, ponuditi potpune, provjerene i kvalitetne informacije koje će Vam pomoći u dnevnom poslovanju ali i donošenju strateških odluka. Ponosni smo i na činjenicu kako su sve informacije koje Vam nudimo, nabavljene iz legalnih izvora, dok su ih naši stručnjaci dodatno analizirali i uredili, a kako bismo Vam ponudili odgovore upravo na ona  pitanja koja si postavljate.