• Croatia
  • Group
Potražite najbolje Bisnode rješenje za vaše poslovanje

Najbolja rješenja za proaktivnu prodaju

Bisnode proizvod

Poslovna.hr

Poslovna.hr je vodeći poslovni portal koji nudi jedinstveni i potpuni pregled hrvatskog gospodarstva. Više od 300 milijuna zapisa te 1,2 milijuna poveznica između pravnih i fizičkih osoba.

Više

Bisnode proizvod

Boniteti.hr

Neovisno tražite li partnere u Hrvatskoj ili regiji, Boniteti.hr Vam omogućuje brzu i jednostavnu provjeru tvrtki prema Vama važnim kriterijima. Upoznajte svoje partnere da biste ih više voljeli.

Više

Bisnode proizvod

Winko.com

Idealno mjesto susreta ponude i potražnje. Ponude na Winko.com svakodnevno pregledava više od 7.000 kupaca u potrazi za raznim proizvodima i uslugama, a prosjeku se na dan sklopi 12 poslova. Klikni za više.

Više

Bisnode partner

Dun & Bradstreet

Bisnode kao najveći partner tvrtke Dun & Bradstreet, vodećeg svjetskog ponuđača poslovnih informacija, nudi informacije o poslovanju za više od 250 milijuna tvrtki iz 220 zemalja svijeta.

Više

Bisnode rješenje

Smart Vision

Jedinstveni makroekonomski alat za svakodnevno praćenje aktualnog stanja hrvatskog gospodarstva. Analizirajte. Uspoređujte. Uočite trendove. Iskoristite puni potencijal tržišta.

Više

Bisnode proizvod

Portfolio Intelligence

Idealan alat za dnevno praćenje i analizu partnera i klijenata po Vama važnim pokazateljima. Istražite svoju poslovnu okolinu. Izradite vlastitu bazu podataka.

Više

Bisnode rješenje

AAA Certifikat

Planirate širenje na nova tržišta? Uz međunarodno priznat AAA Certifikat bonitetne izvrsnosti povećajte svoju konkurentnost. Kao najviša ocjena poslovnog subjekta dokazuje da ste pouzdan partner.

Više

Bisnode rješenje

BizGen

U nekoliko klikova detaljna pretraga po lokaciji, djelatnosti, financijskim podacima, tipu i veličini poduzeća. Podaci iz BizGen tražilice pomoći će vam da odaberete najbolja poduzeća s kojima želite započeti suradnju.

Više