• Croatia
  • Group
Potražite najbolje Bisnode rješenje za vaše poslovanje

Bisnode preporučuje

Bisnode proizvod

Poslovna.hr

Poslovna.hr je vodeći poslovni portal koji nudi jedinstveni i potpuni pregled hrvatskog gospodarstva. Više od 300 milijuna zapisa te 1,2 milijuna poveznica između pravnih i fizičkih osoba.

Više

Bisnode proizvod

Winko.com

Idealno mjesto susreta ponude i potražnje. Ponude na Winko.com svakodnevno pregledava više od 7.000 kupaca u potrazi za raznim proizvodima i uslugama. Predstavite im se – registracija je besplatna.

Više

Bisnode rješenje

AAA Certifikat

Najpoželjnija europska referenca bonitetne izvrsnosti temeljena na skandinavskoj metodologiji. Certifikat bonitetne izvrsnosti je najviša ocjena poslovnog subjekta. Može li i Vaše poduzeće biti nositelj?

Više

Bisnode proizvod

Boniteti.hr

Boniteti.hr su jedinstveni regionalni bonitetni servis koji sadrži više od 30 milijuna bonitetnih izvještaja iz 24 europske zemlje. Ocijenite uspješnost poduzeća, osigurajte naplatu, analizirajte poslovanje.

Više

Bisnode proizvod

Portfolio Intelligence

Portfolio Intelligence je inovativan, sveobuhvatan, jednostavan, pouzdan analitički alat za svakodnevno praćenje, analizu i dubinski pregled portfelja Vaših kupaca, klijenata, dobavljača, partnera.

Više

Bisnode rješenje

Bisnode analize

Koliko poznajete svoju poslovnu okolinu? Bisnode nudi detaljne analize sektora i usporednu analizu konkurentnosti Vašeg poduzeća i 5 najvećih konkurenata. Izvrsna podrška za donošenje mudrih odluka.

Više

Bisnode partner

Dun & Bradstreet

Bisnode kao najveći partner tvrtke Dun & Bradstreet, vodećeg svjetskog ponuđača poslovnih informacija, nudi informacije o poslovanju za više od 250 milijuna tvrtki iz 220 zemalja svijeta.

Više