• Croatia
  • Group

AAA certifikatCertifikat bonitetne izvrsnosti jedan je od najvažnijih europskih standarda kojima se definira kvaliteta poslovanja te je međunarodno priznata oznaka poslovne izvrsnosti tvrtke.ZAŠTO SE CERTIFICIRATI?


U međunarodnom okruženju certificiranje je uobičajena praksa i na taj način tvrtke dodatno jačaju svoj ugled i povjerenje u domaćem i stranom poslovnom okruženju. Iznad svega ovo priznanje izvrsnosti potvrda je dugogodišnjeg sustavnog i kvalitetnog rada koji dobitnike ove nagrade svrstava u sam vrh domaćeg gospodarstva, uz bok poduzećima iz Europske unije jer se primjenjuju isti rigorozni i dokazani kriteriji.


Certificiranje tvrtki je dugogodišnja međunarodna praksa koja nositeljima certifikata osigurava ugled i prednost u odabiru u odnosu na ostala poduzeća iz segmenta njihovog poslovanja. Ujedno njihovim klijentima ili pak partnerima potvrđuje sigurnost poslovanja kako iz perspektive financijske sposobnosti tako i iz perspektive odgovornog poslovanja. Posjedovanje Certifikata bonitetne izvrsnosti važno je u praktičnoj primjeni pri dokazivanju svojih kvaliteta i konkurentnosti zainteresiranim stranama, potencijalnim partnerima. Pri aktivnostima u promociji, pri davanju ponuda i razvoju raznih oblik partnerstva, takav dokument predstavlja izvanrednu dodatnu referencu.


Bonitetna ocjena izvrsnosti predstavlja nadprosječnu bonitetnu vrijednost poslovnog subjekta. Temeljena je na financijskim izvještajima subjekta za zadnju poslovnu godinu i predviđa sigurnost rada u sljedećih dvanaest mjeseci.


Odaberite paket

Odaberite paket i unesite svoje podatke:

Vaša narudžba je pravno obvezujuća. Narudžba vrijedi za vremensko razdoblje od jedne godine.
Cijene su navedene u kunama i bez izraženog PDV-a. Izmjene uvažavamo u roku od 7 dana od potpisivanja narudžbenice. Naručitelj se obvezuje da će iznos podmiriti u roku od 8 dana od zaprimanja računa. Narudžba je pravno obvezujuća i neopoziva. Naručitelj potvrđivanjem narudžbe odgovara za sadržaj i točnost podataka.

Ako je klijent odabrao automatsku obnovu pretplate tada će se ista automatski produljiti. Naručitelj može najkasnije 15 dana prije kraja tog razdoblja podnijeti zahtjev za raskid pretplatničkog odnosa. Zahtjev se podnosi pisanim putem, preporučeno pismo ili putem elektronske pošte na mail: info.hr@bisnode.com

Naručitelj izjavljuje da je upoznat s općim uvjetima o uporabi proizvoda te s Izjavom o zaštiti osobnih podataka te je suglasan da će se osobni podaci ili drugi s tim povezani podaci, sadržani u javnoj bazi za poslovni registar, objaviti u Bisnode d.o.o. poslovnoj mreži i sličnim proizvodima poduzeća Bisnode d.o.o. te poduzećima-kćerima poduzeća Bisnode. Poduzeće Bisnode d.o.o. jamči da će podatke prikupiti, obraditi i čuvati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka. Imate pravo pristupa svojim osobnim podacima te pravo da nas kontaktirate ako želite pogledati, ispraviti, izmijeniti ili ažurirati svoje osobne podatke u podatkovnoj bazi našeg poduzeća. Dana suglasnost vrijedi također i u slučaju promjene imena, odnosno sjedišta poduzeća Bisnode d.o.o. ili u slučaju prijenosa podataka na pravne slijednike poduzeća. Podatke ćemo koristiti u sklopu poslovne mreže Bisnode d.o.o. i sličnih proizvoda.

Pročitajte Izjavu o zaštiti osobnih podataka.


Prilikom slanja je došlo do greške. Molimo provjerite jesu li sva polja pravilno ispunjena.
Vaša je poruka uspješno poslana. Odgovorit ćemo na Vaš upit ubrzo.