• Croatia
  • Group

Boniteti.hrBoniteti.hr su jedinstveni regionalni portal poslovnih informacija.

Na jednom mjestu ocijenite uspješnost poduzeća, analizirajte poslovanje i likvidnost, pratite disciplinu plaćanja Vaših partnera, provjerite je li poslovni račun partnera blokiran te kako on posluje.

Portal Boniteti.hr idealan je za mala i srednja poduzeća koja žele smanjiti rizik poslovanja, kako na domaćem, tako i na stranom tržištu.


Zašto Boniteti.hr?

Uz Boniteti.hr, jedinstveni regionalni bonitetni servis:

Provjerite uspješnost poduzeća.

Bonitetna ocjena predstavlja ocjenu likvidnosti i uspješnosti poduzeća. Uvidom u bonitetnu ocjenu brzo ćete i lako prepoznati potencijalne poslovne prilike, ali i opasnosti u poslovanju.

Osigurajte svoju naplatu.

Provjerite stvarne navike plaćanja svojih partnera. Plaćaju li Vam sa zakašnjenjem? Zahvaljujući Indeksu plaćanja, saznajte kako poduzeće podmiruje svoje obveze te prilagodite svoju rabatnu politiku stanju i navikama svojih partnera.

Istražite regiju.

Na raspolaganju su Vam međunarodna bonitetna izvješća za pojedine europske zemlje. Provjerite i pronađite partnere u Hrvatskoj ili regiji.

Dnevno pratite partnere.

Odaberite poslovne subjekte koje želite da pratimo za Vas. Uz uslugu Informator, o svim važnim promjenama za poduzeća iz Vašeg portfelja bit ćete obaviješteni putem e-maila. Kontrola i dostava promijenjenih informacija obavlja se svakodnevno.Portal Boniteti.hr sadrži:

  • jedinstvenu tražilicu
  • međunarodne bonitete za 15,2 milijuna pravnih subjekata (poduzeća,  obrti, neprofitne organizacije, itd.);
  • besplatna osnovna pretraga i besplatni osnovni kontakt podaci za poduzeća iz 9 država -  Hrvatska, Slovenija, Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Švicarska, Njemačka, Italija, Austrija.
  • informacije o bonitetnoj ocjeni
  • bonitetna izvješća
  • kreditni limit i kreditnu maržu


Imate pitanje? Obratite nam se putem kontakt obrasca.

Pošaljite upit


Prilikom slanja je došlo do greške. Molimo provjerite jesu li sva polja pravilno ispunjena.
Vaša je poruka uspješno poslana. Odgovorit ćemo na Vaš upit ubrzo.