Traži

Kolačići

Kolačići i mrežni signali

Neke web stranice poduzeća Bisnode koriste tehnologiju koja se zove „kolačići“. Kolačić je mala podatkovna datoteka koja se pohranjuje na tvrdom disku Vašeg računala kada otvorite web stranicu ili određeni dio web stranice. Kolačići omogućuju poduzeću Bisnode da utvrdi koji je dio njegovih web stranica najpopularniji, koje stranice korisnici najčešće posjećuju i koliko vremena provode na tim stranicama.

Bisnode koristi kolačiće radi utvrđivanja strukture prometa na svojim stranicama, što pomaže prilikom poboljšavanja strukture web stranice i prilagođavanju Vašim željama, obzirom da je naša želja da stranice na najbolji mogući način zadovoljavaju interese i želje korisnika. Npr. pratimo mjesta koja ljudi posjećuju te aktivnosti posjetitelja na našim web stranicama. Prilikom provođenja i pohranjivanja tih rezultata podaci se ne otkrivaju.

Ako ne želite primati kolačiće možete ih deaktivirati sljedeći upute autora vašeg pretraživača. Daljnje informacije o tim funkcijama potražite u uputama za korištenje pretraživača.