O BisnodeU

We enable smart decisions

Mi omogućujemo pametno odlučivanje

U svijetu digitalnih informacija koji se stalno mijenja, neki vide izazove i ograničenja. Mi vidimo neograničene mogućnosti kako vam pomoći. U Bisnodeu, preko 2,400 stručnjaka svakodnevno radi na interpretiranju, pročišćavanju i razumijevanju podataka koji su osnova donošenja poslovnih odluka naših klijenata. Bisnode pomaže olakšati svakodnevni život i to radimo svakog dana dostavljajući tisuće dokumenata za donošenje odluka tvrtkama, vladinim agencijama, općinama i organizacijama.

Uz pomoć naših kvalitetnih podataka, možete donijeti mudre odluke koje povećavaju profitabilnost i unaprijeđuju vaše poslovanje. Bisnode ima mnogo prilagođenih rješenja za one koji se suočavaju s važnim odlukama:

• Proširite svoje poslovanje pravim informacijama o donošenju odluka
• Optimizirajte svoje rizike preciznim analizama
• Povećajte točnost u svojem marketingu

S našim rješenjima imate konstantan pristup ažuriranim informacijama i moći ćete donositi odluke na temelju točnih podataka.

Pročitajte više

BISNODE-stručnjaci na podatke

Mi smo stručnjaci za smart data

Specijalizirani smo za proizvodnju visokokvalitetnih poslovnih, kreditnih i tržišnih informacija koje će vam pomoći da donesete mudre odluke. Djelujemo u 18 europskih zemalja, a kroz našeg strateškog partnera Dun&Bradstreet isporučujemo lokalne i globalne podatke o kvaliteti kompanijama, vladinim agencijama, organizacijama i općinama.

Pročitajte više

BISNODE-kupaca odluke uz pomoć pametnih podataka

Naši klijenti donose odluke na temelju smart data

Naši klijenti variraju od vladinih agencija do malih i srednjih poduzeća i globalnih korporativnih skupina. Oni djeluju u različitim industrijama: bankarstvo i financije, vladin i javni sektor, nekretnine, osiguranje, maloprodaja i proizvodnja. Zajedničko svima je da su svi odlučili dopustiti da podaci budu pokretačka snaga i donose odluke temeljene na Smart data.

Saznajte više

SMART DATA IS THE HARD CURRENCY OF OUR TIMES

Budućnost pripada onima koji znaju upravljati podacima

Pročitajte više

Donesite pametne poslovne odluke

Saznajte što smart data i analiza mogu učiniti za vas i vašu kompaniju