o nama

World's largest provider of smart data and analytics

Naše vrijednosti

Suradnja i povjerenje prožimaju sve što radimo

U Bisnodeu smo znatiželjni o tome što se događa u našem svijetu i kako možemo pronaći rješenja koja pridonose društvenom razvitku. Suradnja i povjerenje prožimaju sve što radimo. Mi zajedno s našim klijentima svakodnevno pravimo i velike i male korake naprijed. Kako bismo to postigli, moramo imati povjerenje naših klijenata. U Bisnodeu smatramo da je posebice važno slušati naše klijente i njihove potrebe, zbog čega je naš primarni fokus uvijek na izazovima naših klijenata.

Naše vrijednosti

Organizacija

Organizacija

Mi djelujemo lokalno i globalno

Danas, Bisnode posluje na 19 tržišta i jedan je od vodećih pružatelja poslovnih podataka u Europi. U našoj organizaciji radi oko 2.400 zaposlenika, pojedinaca koji nas obogaćuju svojim stručnim znanjima, kulturom i humorom, svojim interesima, vještinama i nacionalnostima. To što smo dostupni na lokalnoj razini velika je prednost našim klijentima. To znači da možemo brzo reagirati i biti fleksibilni dok se susrećemo s njihovim izazovima. Istodobno, mi smo u mogućnosti iskoristiti mišiće i resurse veće kompanije kada je to potrebno.

Uprava

Novosti

Novosti

Najnovije vijesti o Bisnodeu

U našoj arhivi naći ćete najnovije vijesti, izvješća i priopćenja za javnost glede Bisnodea, našeg poslovanja i naše organizacije.

Najnovije vijesti

Karijera

Karijera

Oblikujte svoju budućnost s Bisnodeom

BISNODE gradi kompaniju za podatke i analizu koja pokriva cijelu Europu, stvarajući rast putem smart data. Kombiniramo i obrađujemo velike količine informacija kako bismo omogućili korisnicima da donose odluke temeljene na podacima. Kao zaposlenik imate priliku oblikovati svoju budućnost i budućnost drugih ljudi - budućnost koja se temelji na smart data.

Karijera u Bisnodeu

Rad na održivosti

Rad na održivosti

Vodimo odgovorno poslovanje

Bisnode dio je ekonomije i društva na tržištima na kojima djelujemo. Svjesni smo da odluke koje donosimo u našem svakodnevnom poslovanju utječu na društvo, ljude i okoliš i ta svijest prožima naše odluke širom organizacije. Za nas je važan održivi razvitak društva, kao i odgovoran prijenos odgovornosti budućim generacijama.

Velik dio onoga što upravlja našim radom nalazi se u "The Bisnode Way", sažetku naših vrijednosti, naših područja stručnosti, opredjeljenja i naših obećanja. Ako biste željeli saznati više o Bisnodeu, našoj korporativnoj kulturi i onome što nam je važno, pogledajte sljedećih 10 točaka.

Naš rad na održivosti