Traži

Bisnode prodaje svoju CRM platformu Charity

25 tra 2018

Objava za medije

Kako bi povećao svoju usredotočenost na pružanje vodećih podatkovnih i analitičkih proizvoda i usluga, Bisnode je odlučio prodati sustav za upravljanje odnosima s klijentima Bisnode Charity tvrtki Softronic.

Bisnode, vodeće europsko poduzeće za podatke i analitiku, prodaje svoj Software-As-A-Service CRM sustav IT tvrtki Softronic sa sjedištem u Stockholmu. Platformu Charity koriste ugledne švedske neprofitne organizacije i međunarodne dobrotvorne organizacije koje posluju u Švedskoj. Platforma je općepoznata na tržištu i ima dobar tržišni položaj u rastućem neprofitnom sektoru.

„Prodaja platforme za upravljanje odnosima s klijentima Charity prirodan je dio planirane strategije tvrtke Bisnode. Ovom prodajom usredotočujemo se na svoju ključnu djelatnost, pružanje vodećih podatkovnih i analitičkih usluga. Softronic će nastaviti razvijati platformu i pružati podršku klijentima na najbolji mogući način. Bisnode će sa zadovoljstvom nastaviti raditi na platformi Charity kao pružatelj podataka”, rekao je Magnus Silfverberg, izvršni direktor tvrtke Bisnode AB.

„Za Softronic ovo pripajanje predstavlja daljnje širenje i produbljenje postojeće dugoročne predanosti neprofitnim organizacijama. Trenutačno pružamo mrežna rješenja za organizacije koje se bave prikupljanjem donacija, a sada ćemo moći pružiti cjelovito rješenje prema modelu softvera kao usluge za dobrotvorne organizacije i organizacije koje se bave prikupljanjem donacija. Ovo ulaganje stoga dopunjuje naše dosadašnje poslovanje, koje se uglavnom usredotočuje na članske organizacije poput sindikata, osiguravajućih društava za slučaj nezaposlenosti i neprofitnih organizacija koje trenutačno pružaju usluge za više od četiri milijuna članova”, rekao je Anders Eriksson, izvršni direktor tvrtke Softronic AB.

 

O tvrtki Bisnode

Bisnode je vodeće europsko poduzeće za podatkovne i analitičke usluge te posluje u 18 država i ima više od 2100 zaposlenika. Bisnode pomaže poduzećima pronaći klijente i upravljati njima tijekom životnog vijeka klijenata. To postižemo razvojem Smart data kako bismo omogućili klijentima da donose pametne odluke. To znači da možemo uspoređivati i analizirati podatke klijenata sa svojim podacima i podacima koje stvara današnji povezani svijet, takozvanim Big data.

Više informacija zatražite na web-mjestu: www.bisnode.hr.

 

O tvrtki Softronic

Softronic je poduzeće za informacijske tehnologije i savjetovanje u području upravljanja, a njegove usluge kreću se od složenog razvoja prilagođenih usluga, njihove isporuke i neprekidne isporuke do razvoja aplikacija, upravljanja aplikacijama, operacija informacijskih tehnologija i savjetovanja u području upravljanja. Klijenti su uglavnom srednje velika i velika poduzeća i organizacije u Švedskoj. Softronic, koji je utemeljen 1984., uvršten je na nordijsku burzu Nasdaq i ima otprilike 450 zaposlenika u Stockholmu, Göteborgu, Malmöu, Sundsvallu i Arjeplogu. www.softronic.se

 

Za dodatne informacije molimo kontaktirajte:

Lidija Ilic, Communication Manager Bisnode AB
lidija.ilic@bisnode.com