Bisnode SOS Asistenca

03 tra 2020

BISNODE PODRŠKA HRVATSKOM GOSPODARSTVU

Odgovorite što prije izazovima novonastale situacije!

Budite brzi i efikasni u reorganizaciji poslovanja vaše tvrtke!

Pratite tržište da bi bili spremni na vrijeme reagirati na sve promjene!

Budite spremni za nove procese rada kada dođe vrijeme za to!

Suočavamo se s izazovnim vremenima u okviru nove stvarnosti na koju nismo navikli. Izuzetno je zahtjevno odgovoriti na ovako brze promjene, prilagoditi se izazovima i prilikama novonastale poslovne situacije u zemlji i okruženju. U vrijeme kada većina tvrtki u Hrvatskoj pokušava reorganizovati svoje poslovanje što brže i što efikasnije, tvrtka Bisnode čini dodatne napore da im pomogne da u tom procesu uspiju.

Bisnode će podržati procese prilagodbe koje su potrebne u ovom trenutku hrvatskim tvrtkama i hrvatskom gospodarstvu, da u okviru svoje djelatnosti pružimo informacije o novim opcijama i omogućimo da kreiraju nove koncepte rada koje zahtjeva trenutna situacija.

Bisnode SOS Assistance Vam pruža brže i jasne odgovore o stanju poslovanja vaših postojećih poslovnih partnera i pomaže pri pronalasku novih, dajući informacije koje su od vitalnog značaja za opstanak Vaše kompanije u ovom trenutku.

Kako koristiti uslugu?

Ispunite upitnik na linku ispod teksta i BISNODE SOS Assistance će Vam u najbržem mogućem roku dati potrebne odgovore.

LINK ZA UPITNIK

Ukoliko niste u prilici popuniti upitnik, upit možete poslati na mail: info.hr@bisnode.com, pri čemu je obavezno napisati: Ime i prezime, naziv tvrtke, OIB, kontakt telefon i mail, jeli vam potreban dobavljač ili kupac i nakon toga napišite izazov sa kojim se trenutno susrećete.

Reorganizacija poslovanja, praćenja stanje na tržištu i mudro upravljanja potraživanjima i obavezama, kako bi što bezbolnije podnijeli trenutačnu krizu je način da se umanje njene posljedice i lakše uspostaviti redovan procesa rada kada dođe vrijeme za postizanje novih uspjeha.

 

#OstaniteZdravi#RaditeOdDoma#BisnodeSOSAssistence