Traži

Novi financijski izvještaji sada su dostupni za 2018.g.

19 lip 2019

Donesite ispravne poslovne odluke. Unaprijedite, zaštitite, automatizirajte svoje poslovanje. Upoznajte svoje partnere kako biste ih više voljeli. Što smart data i analiza mogu učiniti za vašu kompaniju? Na Bisnode alatima sada su dostupni novi financijski izvještaji za 2018. godinu. Bisnode Vam omogućuje pretraživanje tvrtki iz Hrvatske, Europe i cijeloga svijeta. Zajedno sa Bisnode-om, međunarodnom kompanijom sa dugogodišnjim iskustvom, možete prepoznati svoje poslovne prilike i biti korak ispred konkurencije.
S pravim informacijama u pravo vrijeme dođite do novih poslovnih partnera.

Želite biti sposobni predvidjeti buduće potrebe vaših klijenata? Pomoću smart data i analize predviđanja, možete saznati koji će pojedinci u danom razdoblju vjerojatno kupiti automobil ili uzeti kredit. Glavno pitanje: kako? Odgovor: Bisnode.

Zašto Bisnode?

Bisnode je postao model izvrsnosti konstantnim pokretanjem projekata koji potiču potragu za inovacijama. Kompanija posluje od 1989. godine i sve je jača. Od umjetne inteligencije do pametnih podataka, Bisnode potiče inovacije u području poslovne analitike.

Bisnode prikuplja i analizira velike količine podataka sa tržišta širom svijeta. Njegovi timovi koriste informacije kako bi pružili vrijedan uvid lokalnim i globalnim kompanijama. Bisnode također pruža podatke za Google Maps, Forbo Siegling, Belgacom i druge vodeće organizacije u 19 zemalja. Bez inovacija, ova dostignuća ne bi bila moguća. Bisnode ima znanje, iskustvo i rješenje na temelju analitike, tzv. scoringa. Više od 130 tisuća klijenata se odluči za Bisnode. Zašto odabrati Bisnode rješenja? Brzi smo. Internacionalni. Imamo visokokvalitetnu korisničku službu. Imamo individualan pristup. Naši klijenti zadovoljni su s našom suradnjom, što se može i vidjeti prema NPS anketi (Što klijenti misle o Bisnode-u ?) koja je na zavidnoj razini posljednjih godina.

 

Pet stvari koje nas čine izvrsnima:

1. Stvarni rezultati i mjerljivost
Imamo jedinstvenu prediktivnu Bisnode ocjenu formiranu na temelju raznovrsnih kriterija, s preciznošću preko 90%.

2. Jedinstvena kvaliteta podataka i pravovremenost
Ponosni smo na kvalitetu naših kontinuirano provjerenih, potvrđenih i proširenih podataka koje prikupljamo iz najpouzdanijih izvora.

3. Nova generacija rješenja
Na dnevnoj razini razvijamo naša poslovna rješenja, uzimajući u obzir potrebe i izazove naših korisnika.

4. Europsko i globalno tržište
Pružamo informacije o jedinstvenim domaćim i međunarodnim praksama plaćanja računa pravnih osoba.

5. Ciljana podrška za rast poslovanja
Uz osiguran pristup našim rješenjima, naši stručnjaci pružaju stalnu podršku Vašem poslovanju u postizanju ciljeva upravljanja poslovnim rizicima i rasta.

 

Bisnode usluge

Poslovna.hr
Kako biste imali najaktualnije informacije o svim promjenama za poslovne subjekte, savjetujemo Vam korištenje naše usluge praćenja. Subjekte u praćenje moguće je dodavati pojedinačno ili nam možete dostaviti bazu OIB-ova kako bismo to učinili za Vas.
Na taj će Vam način svakodnevno na mail stići ažurna informacija o svim promjenama vezanim uz praćene subjekte.

Portofolio Inteligence
Želite imati kontrolu nad regijom?
Portfolio Intelligence je inovativan, sveobuhvatan, jednostavan, pouzdan analitički alat za svakodnevno praćenje, kvalitetnu sustavnu analizu i dubinski pregled portfelja Vaših kupaca, klijenata, dobavljača, partnera. Portfolio Intelligence sadrži bazu poslovnih subjekata iz 5 zemalja – na raspolaganju su Vam podaci za poslovne subjkete iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine te Srbije i Crne Gore.

Portfolio Intelligence nezaobilazan je alat za sve koji u svojem dnevnom poslovanju imaju potrebu za praćenjem velikog broja kupaca, klijenata, dobavljača, partnera.

Boniteti.hr
Upoznajte svoje poslovne partnere da biste ih više voljeli!
Kako možete izvesti popis novoosnovanih tvrtki u Excel? Preko aplikacije Boniteti.hr moguće je izvesti popis novoosnovanih subjekata u određenom vremenskom intervalu. Klikom na link „Napredno pretraživanje” otvara se obrazac u kojem se pretraga vrši prema različitim parametrima, a jedan od njih je i Datum osnivanja.

Nakon potvrde parametara sustav generira izvoz koji sadrži sljedeće podatke: matični broj, OIB, naziv subjekta, adresu subjekta i mjesto sa poštanskim brojem.
Putem liste „Novoosnovana poduzeća” dostupni su subjekti osnovani u posljednjih 45 dana.

D&B Hoovers
Želite imati svijet na svome dlanu?
D&B Hoovers je rješenje za poticanje proizvodnje u kojem se uz podatke i analitiku skraćuje vrijeme potrebno da vaš potencijalni klijent postane profitabilan klijent. Bržim i učinkovitijim odvijanjem interakcija s klijentom vaši će prodavači uz rješenje D&B Hoovers doprinijeti rastu poslovanja. Prepoznajte svoje klijente i usredotočite se na njih, pri čemu koristite pristup do više od 120 milijuna poslovnih zapisa.

D&B Hoovers koristi najveću poslovnu bazu podataka na svijetu, temelji se na moćnom sustavu za univerzalno numeriranje D-U-N-S® društva Dun & Bradstreet i koristi naprednu analitiku kako biste si s ovim rješenjem i brojnim uvidima mogli potaknuti prodaju.