Traži
Vijesti

Novo Bisnode rješenje Monitoring

25 srp 2019

Sam svoj majstor portfelja klijenata

Bisnode Monitoring regionalna je usluga koja obuhvaća klijente u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji te omogućuje monitoring 202 poslovna događaja aktivnosti poduzeća.

Uz efikasno i korisniku ugodno korisničko sučelje, to je proizvod s dodanom vrijednošću za naše postojeće korisnike koji su, nakon portala Bisnode Poslovna.hr i Bisnode Portfolio Intelligence, izrazili želju upravo za takvim proizvodom, ali i za nove kupce koji žele praćenjem događaja u poduzećima znati prije i više od konkurencije. Dva puta dnevno.

 

Kako radi Bisnode Monitoring?
Bisnode Monitoring efikasan je jer djeluje po piramidalnoj strukturi i na više razina omogućuje praćenje poslovnih događaja u portfeljima klijenata (poslovni događaji kao što su medijske objave, brisanja, tužbe, sudski postupci, promjena ili objavljivanje statuta, start-up poduzeća, itd.). Poduzeće – preko administratora – samo određuje koje poslovne događaje korisnici mogu pratiti. Svaki odjel u poduzeću tada sam određuje vlastite pokazatelje, a unutar poduzeća može postojati neograničen broj korisnika.

Vlastite portfelje izgrađuju s pomoću jednostavnog korisničkog sučelja i u zadnjem koraku dodaju još internetske adrese suradnika ili primatelja, koji primaju obavijesti i poruke o pojedinačnim poslovnim događajima klijenata. Poduzeća mogu odabrati koje će događaje primatelji slijediti te kada će i kako o tome biti informirani (svakodnevno putem e-pošte, e-pošta + Excel datoteka ...).

Vrlo jednostavno korištenje
Bisnode Monitoring, nakon jednostavnog procesa registracije, omogućuje redovito jutarnje ili večernje obavješćivanje, što korisnici također sami biraju. I zato je to korisniku ugodna i prilagođena usluga. Naročito su takav proizvod željeli postojeći korisnici, redoviti korisnici usluga našeg portala Poslovna.hr i Bisnode Portfolio Intelligence.

Monitoring doživljava izvanredan razvoj
Evolucija razvoja poduzeća od prvobitnog neovisnog i nadograđenog standardiziranog sustava sada je dostigla najvišu razinu: optimiziran sustav. Broj poduzeća koja će koristiti proizvode monitoringa, kao što je Bisnode Monitoring, prema analizama u narednim će godinama nastavit rasti. Takvi proizvodi postaju sve prisutniji dio strategije poduzeća u svijetu i ne više samo nešto što je „lijepo imati“.

Ulazna točka
Bisnode Monitoring dostupan je i postojećim registriranim korisnicima koji već koriste usluge kao što su Bisnode Poslovna.hr i Bisnode Portfolio Intelligence, kao i onima koji nisu registrirani za postojeće proizvode. U početku mogu se pratiti čak 202 poslovna događaja klijenta, a registracija za širi raspon Bisnode proizvoda također pruža pregled detaljnijih podataka.

NOVO BISNODE RJEŠENJE 

Bisnode Monitoring
Prijava u rješenje

NOVO BISNODE RJEŠENJE MONITORING

Ne brinite o sigurnosti svojega poslovanja jer ćemo vas pravovremeno obavijestiti o svim promjenama u poduzećima:

  • sastavite portfelje poduzeća iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije
  • pratite do 5000 poduzeća
  • prilagodite obavješćivanje za više od 200 različitih događaja
  • vrlo jednostavno korištenje
  • broj korisnika je neograničen
  • obavijesti možete primati 2 puta dnevno.

Budite na vrijeme obaviješteni i svakodnevno pratite sve promjene poslovnih partnera i zainteresiranih poduzeća – nemojte se iznenaditi brisanjem, tužbama i sudskim postupcima svojih kupaca i dobavljača. Za sigurnost svojega poslovanja također provjerite vlasničke strukture i korporativne veze poduzeća, a istovremeno možete brzo i jednostavno pratiti sve medijske objave i promjene u poslovanju svojih konkurenata.