Traži

Novo u Portfolio Intelligence

30 sij 2017

Već na samom početku godine pripremili smo poboljšanja funkcionalnosti proizvoda Portfolio Intelligence. Vjerujemo da će Vam novosti olakšati poslovne procese kao i pomoći u analizi Vaših portfelja.

Novosti koje smo pripremili za Vas su:

 

 1.Brža vizualna analiza portfelja

Vaš portfelj od sad možete pregledavati na dva načina – grafički i tablično.

Kao početni, postavljen je grafički pogled koji Vam omogućava još bržu vizualnu analizu portfelja. Dodali smo i informaciju o broju poduzeća u portfelju.

 

 

 2. Snaga prediktivne ocjene poduzeća

Svako pojedino poduzeće, na temelju raznih analitičkih ocjena, smjestili smo u njegovu poslovnu okolinu. Dodali smo informaciju o udjelu poduzeća s istom ocjenom u državi, regiji, djelatnosti i veličini.
Na taj Vam je način lakše razumjeti i odabrati ocjenu na temelju koje ćete moći predviđati događaje (npr. blokade, gašenje, insolventnost, …)

 

 

 3. Vizualni prikaz i raspodjela portfelja

Poduzeća u portfelju smo grafički vizualno istaknuli i raspodijelili obzirom na prihode i imovinu. Time dobivate sliku koliko su dobra pojedina poduzeća u Vašem portfelju.

 

 

 4. Usporedba ocjena

Od sad je moguće usporediti bilo koje dvije ocjene na razini poduzeća ili portfelja. Usporedba je moguća prema pokazateljima, povijesti i prediktivnoj snazi.

 

 

 5. Omogućili smo zajednički rad

Portfelj može biti privatni, otvoren za čitanje ili otvoren za uređivanje. Kod posljednjeg svi korisnici imaju mogućnost dodavanja i brisanja poduzeća iz portfelja.

 

 

Sve novosti možete vidjeti na pi.bisnode.hr.

Za sve komentare i pitanje stojimo Vam na raspolaganje na cc.hr@bisnode.com ili na 01 30 30 525, 01 55 56 747 ili 01 55 56 956.