Traži

Novo u Portfolio Intelligence

30 sij 2017

Već na samom početku godine pripremili smo poboljšanja funkcionalnosti proizvoda Portfolio Intelligence. Vjerujemo da će Vam novosti olakšati poslovne procese kao i pomoći u analizi Vaših portfelja.

Novosti koje smo pripremili za Vas su:

 

 1.Brža vizualna analiza portfelja

Vaš portfelj od sad možete pregledavati na dva načina – grafički i tablično.

Kao početni, postavljen je grafički pogled koji Vam omogućava još bržu vizualnu analizu portfelja. Dodali smo i informaciju o broju poduzeća u portfelju.

 

 

 2. Snaga prediktivne ocjene poduzeća

Svako pojedino poduzeće, na temelju raznih analitičkih ocjena, smjestili smo u njegovu poslovnu okolinu. Dodali smo informaciju o udjelu poduzeća s istom ocjenom u državi, regiji, djelatnosti i veličini.
Na taj Vam je način lakše razumjeti i odabrati ocjenu na temelju koje ćete moći predviđati događaje (npr. blokade, gašenje, insolventnost, …)

 

 

 3. Vizualni prikaz i raspodjela portfelja

Poduzeća u portfelju smo grafički vizualno istaknuli i raspodijelili obzirom na prihode i imovinu. Time dobivate sliku koliko su dobra pojedina poduzeća u Vašem portfelju.

 

 

 4. Usporedba ocjena

Od sad je moguće usporediti bilo koje dvije ocjene na razini poduzeća ili portfelja. Usporedba je moguća prema pokazateljima, povijesti i prediktivnoj snazi.

 

 

 5. Omogućili smo zajednički rad

Portfelj može biti privatni, otvoren za čitanje ili otvoren za uređivanje. Kod posljednjeg svi korisnici imaju mogućnost dodavanja i brisanja poduzeća iz portfelja.

 

 

Sve novosti možete vidjeti na pi.bisnode.hr.

Za sve komentare i pitanje stojimo Vam na raspolaganje na cc.hr@bisnode.com ili na 01 30 30 525, 01 55 56 747 ili 01 55 56 956.

Pretplatite se na naš newsletter

Newsletter je namijenjen svima koji su zainteresirani za članke, analize i predviđanje trendova