Traži

NAŠE partnerstvo s DUN & BRADSTREET

Quality data for international business
Pristup globalnim poslovnim informacijama

Pristup globalnim poslovnim informacijama

Kvalitetni podaci za kompanije s međunarodnim poslovanjem

Dun-Bradstreetova (D&B) svjetska mreža uključuje informacije od 265 milijuna kompanija u 240 zemlje. Prikupljaju informacije iz 30.000 službenih izvora i naprave 5 milijuna ažuriranja svaki dan, što ih čini vodećim pružateljima kvalitetnih poslovnih informacija. Kao naš klijent, imat ćete pristup toj mreži istodobno zahvaljujući našoj lokalnoj stručnosti i znanju.

Color Social Networking

Kroz naše strateško partnerstvo s kompanijom D&B dajemo vam pristup međunarodnim informacijama o svemu od rizika, dobavljača, upravljanja i sukladnosti s ciljanim marketingom, CRM-om, prodajom i integracijom podataka. To vam daje moćan alat za hrabre, ali sigurne odluke:
 
• integrirajući i automatizirajući kako bi se povećao utjecaj ulaganja u ERP, BI i CRM;
• pronalazeći nove globalne poslovne partnere identificiranjem tržišnog potencijala, novih kupaca i dobavljača;
• upravljajući financijskim rizicima, povećanjem novčanog tijeka i preuzimanjem kontrole vaših ukupnih poslovnih rizika s našim proizvodima i uslugama;
• optimizirajući procese nabave konsolidiranjem i stjecanjem kontrole nad lokalnom i globalnom potrošnjom kompanije.

Pouzdani podaci i međunarodni standard

Pouzdani podaci i međunarodni standard

D&B DUNS® broj pojednostavljuje vaše međunarodne poslovne ponude

Univerzalni brojčani sustav D&B-ovih podataka je postavio standard za poslovne imenike dodjeljujući kompanijama širom svijeta DUNS® broj, koji bi se mogao usporediti s globalnim korporativnim brojem. Svaki poslovni subjekt registriran u D&B bazi podataka, uključujući poslovnice i radna mjesta kompanije, dobije jedinstveni broj pa je lako pratiti ustrojstvenu strukturu kompanije.

D&B je također razvio DUNSRight® proces, koji osigurava da svi prikupljeni podaci imaju osiguranu kvalitetu u nekoliko koraka. Ovaj vam proces omogućuje da kao klijent lako potražite informacije i usporedite kompanije putem jedinstvenog identifikacijskog broja. Također možete biti sigurni da su svi podaci iz D&B-a pouzdani i aktualni.

Bisnodeovo partnerstvo s kompanijom Dun&Bradstreet omogućuje nam da vam ponudimo relevantna rješenja za vaše globalno poslovanje. Kroz ovo, u kombinaciji s proširenjem naše švedske, nordijske i europske ponude, možemo pokriti cijeli svijet.