Traži

NAŠE partnerstvo s DUN & BRADSTREET

Quality data for international business

Poštovani korisnici,

Nadogradnja sustava će onemogućiti pristup Bisnode rješenjima od petka 15.11.2019. do nedjelje 17.112019.g.

Hvala Vam na razumijevanju.

Vaš Bisnode

 

Pristup globalnim poslovnim informacijama

Pristup globalnim poslovnim informacijama

Kvalitetni podaci za kompanije s međunarodnim poslovanjem

Dun-Bradstreetova (D&B) svjetska mreža uključuje informacije od 265 milijuna kompanija u 240 zemlje. Prikupljaju informacije iz 30.000 službenih izvora i naprave 5 milijuna ažuriranja svaki dan, što ih čini vodećim pružateljima kvalitetnih poslovnih informacija. Kao naš klijent, imat ćete pristup toj mreži istodobno zahvaljujući našoj lokalnoj stručnosti i znanju.

GettyImages-491486796.jpg

Kroz naše strateško partnerstvo s kompanijom D&B dajemo vam pristup međunarodnim informacijama o svemu od rizika, dobavljača, upravljanja i sukladnosti s ciljanim marketingom, CRM-om, prodajom i integracijom podataka. To vam daje moćan alat za hrabre, ali sigurne odluke:
 
• integrirajući i automatizirajući kako bi se povećao utjecaj ulaganja u ERP, BI i CRM;
• pronalazeći nove globalne poslovne partnere identificiranjem tržišnog potencijala, novih kupaca i dobavljača;
• upravljajući financijskim rizicima, povećanjem novčanog tijeka i preuzimanjem kontrole vaših ukupnih poslovnih rizika s našim proizvodima i uslugama;
• optimizirajući procese nabave konsolidiranjem i stjecanjem kontrole nad lokalnom i globalnom potrošnjom kompanije.

Pouzdani podaci i međunarodni standard

Pouzdani podaci i međunarodni standard

D&B DUNS® broj pojednostavljuje vaše međunarodne poslovne ponude

Univerzalni brojčani sustav D&B-ovih podataka je postavio standard za poslovne imenike dodjeljujući kompanijama širom svijeta DUNS® broj, koji bi se mogao usporediti s globalnim korporativnim brojem. Svaki poslovni subjekt registriran u D&B bazi podataka, uključujući poslovnice i radna mjesta kompanije, dobije jedinstveni broj pa je lako pratiti ustrojstvenu strukturu kompanije.

D&B je također razvio DUNSRight® proces, koji osigurava da svi prikupljeni podaci imaju osiguranu kvalitetu u nekoliko koraka. Ovaj vam proces omogućuje da kao klijent lako potražite informacije i usporedite kompanije putem jedinstvenog identifikacijskog broja. Također možete biti sigurni da su svi podaci iz D&B-a pouzdani i aktualni.

Bisnodeovo partnerstvo s kompanijom Dun&Bradstreet omogućuje nam da vam ponudimo relevantna rješenja za vaše globalno poslovanje. Kroz ovo, u kombinaciji s proširenjem naše švedske, nordijske i europske ponude, možemo pokriti cijeli svijet.