Traži

Podaci i sigurnost

Data is a natural resource – we refine and interpret it
Lokalni i globalni podaci

Lokalni i globalni podaci

BISNODE je prisutan u 18 europskih zemalja i imamo pristup službenim podacima sa svih tržišta gdje djelujemo. Kroz naše strateško partnerstvo sa američkom analitičkom tvrtkom Dun & Bradstreet, također imamo pristup najvećoj svjetskoj komercijalnoj bazi podataka sa informacijama o 265 milijuna tvrtki u više od 200 zemalja. Suradnja s Dun & Bradstreet nam također daje  pristup na međunarodni D & B D-U-N-S® broj, jedinstveni identifikacijski broj poduzeća. Ovo nam olakšava ažuriranje podataka o vašem poduzeću, čak i za potrošače koji su aktivni na međunarodnom tržištu.

Službeni izvor naših podataka za hrvatska poduzeća je FINA - Financijska agencija.

Svi izvori podataka daju nam nenadmašan položaj, kako lokalno tako i globalno sa mogućnošću pružanja informacija klijentima i na domaćem i međunarodnom tržištu.

BISNODE sigurnost podataka

BISNODE sigurnost podataka

Svaki dan rukujemo velikom količinom podataka. Podrazumijeva se da s tim informacijama postupamo iznimno pažljivo. Privatnost i sigurnost podataka su važni za nas i naše klijente. To je razlog što radimo prema detaljno razrađenim smjernicama i kontrolnim mehanizmima. Koristimo apsolutno pouzdan sustav i slijedimo zakone, pravila i propise postupanja s podacima na svim našim tržištima.

Usklađenost s propisima za pohranu osobnih podataka

Budući da su krajnji klijenti svake tvrtke privatne osobe, sigurnost podataka nam je na prvom mjestu. Poštujemo sve lokalne i globalne propise koji se odnose na pohranu podataka i konstantno se informiramo o promjenama u zakonima. Pročitajte više o tome u pravilima za rukovanje osobnim podacima.

Rukovanje kreditnim informacijama

Često tumačimo financijske informacije za naše klijente. Iz sigurnosnih razloga, razvili smo Bisnode ID i Bisnode Secure kako bi svi naši klijenti i korisnici imali sigurno logiranje. Na taj način možemo potvrditi identitete svih osoba koje upravljaju kreditnim informacijama i minimizirati rizik od neovlaštenog pristupa klijentovim podacima i uslugama. Kombinacija Bisnode ID i Bisnode Secure se zove snažna autentifikacija i osigurava da klijent i mi u Bisnodeu postupamo s podacima na siguran način.