Traži

AAA Certifikat

Certifikat bonitetne izvrsnosti jedan je od najvažnijih europskih standarda kojima se definira kvaliteta poslovanja te je međunarodno priznata oznaka poslovne izvrsnosti tvrtke.

Prijava
Zašto se certificirati?

Zašto se certificirati?

U međunarodnom okruženju certificiranje je uobičajena praksa i na taj način tvrtke dodatno jačaju svoj ugled i povjerenje u domaćem i stranom poslovnom okruženju. Iznad svega ovo priznanje izvrsnosti potvrda je dugogodišnjeg sustavnog i kvalitetnog rada koji dobitnike ove nagrade svrstava u sam vrh domaćeg gospodarstva, uz bok poduzećima iz Europske unije jer se primjenjuju isti rigorozni i dokazani kriteriji.

Certificiranje tvrtki je dugogodišnja međunarodna praksa koja nositeljima certifikata osigurava ugled i prednost u odabiru u odnosu na ostala poduzeća iz segmenta njihovog poslovanja. Ujedno njihovim klijentima ili pak partnerima potvrđuje sigurnost poslovanja kako iz perspektive financijske sposobnosti tako i iz perspektive odgovornog poslovanja. Posjedovanje Certifikata bonitetne izvrsnosti važno je u praktičnoj primjeni pri dokazivanju svojih kvaliteta i konkurentnosti zainteresiranim stranama, potencijalnim partnerima. Pri aktivnostima u promociji, pri davanju ponuda i razvoju raznih oblik partnerstva, takav dokument predstavlja izvanrednu dodatnu referencu.

Bonitetna ocjena izvrsnosti predstavlja nadprosječnu bonitetnu vrijednost poslovnog subjekta. Temeljena je na financijskim izvještajima subjekta za zadnju poslovnu godinu i predviđa sigurnost rada u sljedećih dvanaest mjeseci.

aaa-logo.png

Certifikat bonitetne izvrsnosti jedan je od najvažnijih europskih standarda kojim se definira kvaliteta poslovanja te je međunarodno priznata oznaka financijske kvalitete poslovnog subjekta. Mnoge tvrtke koriste ga kao potvrdu dugogodišnjeg sustavnog i kvalitetnog rada zbog kojeg su svrstane u sam vrh domaćeg gospodarstva i uz bok tvrtkama iz Europske unije.

Nositelji Certifikata su zadovoljili stroge financijsko - analitičke kriterije.

Analitička metoda izračuna jedinstvena je za sva tržišta Europe i temelji se na službenim godišnjim financijskim izvještajima poslovnih subjekata te prognozi uspješnosti u poslovanju za sljedećih 12 mjeseci. Poslovni subjekti koji ispunjavaju stroge kriterije bonitetne izvrsnosti mogu biti ocjenjeni rejtingom A, AA ili AAA.

Certificiranje je međunarodni standard kvalitete i međunarodna praksa kojom tvrtke jačaju svoj ugled, dokazuju da su poželjni partneri te  da sljedećih 12 mjeseci neće ulaziti u blokadu. Nositelj Certifikata bonitetne izvrsnosti dokazuje da je pouzdan partner te stvara atmosferu povjerenja. Certifikat predstavlja izvrsnu dodatnu referencu te je jedan od najvažnijih europskih standarda kojima se definira kvaliteta poslovanja.

Tvrtke s bonitetnom izvrsnosti posluju nadprosječno i kod njih je manja vjerojatnost da će iduće godine zabilježiti blokadu transakcijskog računa.

Da bi postala nositeljem Certifikata bonitetne izvrsnosti, tvrtka mora ispunjavati sljedeće standarde kvalitete:

AAA AA A
Tvrtka mora na tržištu biti prisutna minimalno 3 godine.    
Mora imati barem jednog zaposlenika. Tvrtka mora imati barem jednog zaposlenika. Tvrtka mora imati barem jednog zaposlenika.
Ukupni prihodi tvrtke moraju biti veći od 350.000 kn Ukupni prihodi tvrtke moraju biti veći od 150.000 kn. Ukupni prihodi tvrtke moraju biti veći od 70.000 kn
Tvrtka mora imati barem 100.000 kn kapitala Tvrtka mora imati pozitivan kapital. Tvrtka mora imati pozitivan kapital.
Neto profitna marža tvrtke mora biti barem 3% Neto profitna marža tvrtke mora biti barem 1%. Neto profitna marža mora biti veća od -1%.
Za tvrtke s bonitetnom ocjenom izvrsnosti AAA procjena vjerojatnosti blokade računa u idućoj godini mora biti manja od 1,5%. Za tvrtke s bonitetnom ocjenom izvrsnosti AA procjena vjerojatnosti blokade računa u idućoj godini mora biti manja od 2,4%. Za tvrtke s bonitetnom ocjenom izvrsnosti A procjena vjerojatnosti blokade računa u idućoj godini mora biti manja od 3,5%.

Analitička metoda izračuna jedinstvena je za sva tržišta Europe zbog čega rangiranjem u sam vrh postajete ravnopravni sudionici cijelog europskog tržišta.

SADRŽAJ PAKETA ZLATNI EXCLUSIVE STANDARD E- PAKET
    Najsveobuhvatniji paket za Vašu kompletnu promociju. Potvrde o certifikaciji u digitalnom i tiskanom obliku. Osnovne potvrde o certifikaciji u digitalnom obliku.

Personalizirano detaljno bonitetno izvješće tvrtke (.pdf)
Digitalni pečat za elektronsku komunikaciju s klijentima
Personalizirani Certifikat bonitetne izvrsnosti s nazivom tvrtke u elektroničkom obliku na hrvatskom i engleskom jeziku
Predstavljanje tvrtke na službenoj web AAA stranici,  u Klubu poželjnih partnera te na društvenim mrežama
Personalizirani Certifikat bonitetne izvrsnosti s nazivom tvrtke na hrvatskom i engleskom jeziku na posebnom papiru u dekorativnoj AAA mapi (format A4)
Personalizirani Certifikat bonitetne izvrsnosti s nazivom tvrtke na hrvatskom i engleskom jeziku na posebnom papiru (format A3)
USB stick, graviran, u obliku ključa
Drveni pečat s pripadajućom ocjenom, s kojim dajete autentičnost svojim dokumentima
Objava certificirane oznake na vodećem poslovnom portalu Poslovna.hr na profilu poduzeća
Ekskluzivna kutija za posjetnice
Ručno izrađena kutija AAA Certifikata bonitetne izvrsnosti
Certifikat bonitetne izvrsnosti za posljednje tri godine na hrvatskom i engleskom jeziku u dekorativnoj mapi (format A4)
Certifikat bonitetne izvrsnosti otisnut na posebnom papiru za posljednje tri godine na hrvatskom i engleskom jeziku (format A3 i .pdf)
Prigodna kemijska olovka sa oznakom
Personalizirano izvješće bonitetne izvrsnosti u pdf-u
Digitalni pečat sa zlatnom AAA ocjenom i zlatnim otiskom
Faksimil sa zlatnom AAA ocjenom
Naljepnice za poslovne prostore sa oznakom Zlatnog AAA boniteta
Predstavljanje tvrtke na našim službenim web stranicama u Klubu poželjnih partnera
Objava certificirane oznake na Poslovna.hr i Boniteti.hr
Kristalna statua Rogaška sa zlatnim otiskom bonitetne izvrsnosti
CIJENA PAKETA 5.850,00 kn 2.950,00 kn 2.650,00 kn 1.500,00 kn

Steknite certifikat

Nazovite nas na

Forma Certifikat

Želite li steći certifikat?

Automatska obnova pretplate

Vaša narudžba je pravno obvezujuća. 
Cijene su navedene u kunama i bez izraženog PDV-a. Izmjene uvažavamo u roku od 7 dana od potpisivanja narudžbenice. Naručitelj se obvezuje da će iznos podmiriti u roku od 8 dana od zaprimanja računa. Narudžba je pravno obvezujuća i neopoziva. Naručitelj potvrđivanjem narudžbe odgovara za sadržaj i točnost podataka.

Narudžba vrijedi za vremensko razdoblje od jedne godine. Ukoliko je klijent odabrao automatsku obnovu pretplate tada će se ista automatski produljiti. Naručitelj može najkasnije 15 dana prije kraja tog razdoblja podnijeti zahtjev za raskid pretplatničkog odnosa. Zahtjev se podnosi pisanim putem, preporučeno pismo ili putem elektronske pošte na mail: certifikat.hr@bisnode.com.

Naručitelj izjavljuje da je upoznat s općim uvjetima o uporabi proizvoda te s Izjavom o zaštiti osobnih podataka. Poduzeće Bisnode d.o.o. jamči da će podatke prikupljati, obraditi i čuvati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka. Imate pravo pristupa svojim osobnim podacima te pravo da nas kontaktirate ako želite pogledati, ispraviti, izmijeniti ili ažurirati svoje osobne podatke u podatkovnoj bazi našeg poduzeća. Dana suglasnost vrijedi također i u slučaju promjene imena, odnosno sjedišta poduzeća Bisnode d.o.o. ili u slučaju prijenosa podataka na pravne slijednike poduzeća. 

Pročitajte Izjavu o zaštiti osobnih podataka.