Traži

BONITETI ŠVICARSKA

check_fat_green.png

Bonitetna izvješća švicarskih poduzeća

check_fat_green.png

Bonitetna izvješća poduzeća dostavljena na vašu e-mail adresu

check_fat_green.png

U roku od nekoliko minuta

shutterstock_482235547.jpg

U Bisnode ponudi, uz bonitetna izvješća za poduzeća iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Austrije, Italije, Njemačke, Mađarske, Rusije, Makedonije, Albanije, Kosova, nudimo i bonitetna izvješća švicarskih poduzeća.

Bonitetna izvješća švicarskih poduzeća dostavljena na Vašu e-mail adresu u roku od nekoliko minuta nakon narudžbe.
Na raspolaganju Vam je jednokratna narudžba bonitetnog izvještaja ili godišnji on-line pristup portalu za samostalno naručivanje.

 Bonitetno izvješće stoji Vam na raspolaganju u roku od nekoliko minuta nakon narudžbe te sadržava sljedeće podatke:

  • credit risk rating (ocjena kreditnog rizika),
  • indeks plaćanja,
  • registracijske i tržišne informacije o poduzeću,
  • osobe na vodećim pozicijama,
  • vlasničku strukturu,
  • podružnice,
  • transakcijski kreditni limit.
Cjenik

Cjenik

Jednokratna narudžba bonitetnog izvješćaiznosi 580,00 kn + PDV (bez godišnjeg pristupa)

Godišnji pristup on-line portalu je namijenjen svima koji potražuju veći broj bonitetnih izvještaja tijekom jedne godine. Godišnjom pretplatom od 365,00 kn + PDV dobivate pristup za samostalno on-line naručivanje bonitetnih izvješća po 50% nižoj cijeni.

Bonitetno izvješće je na engleskom jeziku.

Pogledajte PRIMJER BONITETNOG IZVJEŠĆA na engleskom jeziku.

Naručite proizvod

Nazovite nas na

Forma Narudžba - Boniteti (Single Package)

Želite li naručiti proizvod?

Automatska obnova pretplate

Narudžba je pravno obvezujuća. Naručitelj potvrđivanjem narudžbe odgovara za sadržaj i točnost podataka. Naručitelj se obvezuje da će naručeno podmiriti u roku 8 dana od dana zaprimanja R-1 računa. Eventualne izmjene narudžbenice uvažavamo u roku od 7 radnih dana od dana popunjavanja iste. Pretplatnički, odnosno ugovorni odnos sklapa se u trajanju od 1 godine. Ukoliko je klijent odabrao automatsku obnovu pretplate tada će se ista automatski produljiti. Naručitelj može najkasnije 30 dana prije kraja tog razdoblja podnijeti zahtjev za raskid pretplatničkog odnosa. Zahtjev se podnosi pisanim putem, preporučenim pismom ili putem elektronske pošte na mail: narudzbenica.hr@bisnode.com. Izdavač portala Boniteti se obvezuje da će najkasnije u roku od dva radna dana od primitka pravilno ispunjenje narudžbenice ili sklopljenog ugovora, koji je korisnik potpisao, korisniku elektroničkom poštom poslati korisničko ime i zaporku za pristup stranicama Boniteti. Početkom pretplate smatra se sljedeći radni dan, od dana kada su korisniku proslijeđeni korisnički podaci. Poduzeće Bisnode d.o.o. jamči da će podatke prikupljati, obraditi i čuvati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka. Naručitelj izjavljuje da je upoznat s Općim uvjetima.