Traži

Dun & Bradstreet

Globalna platforma Dun & Bradstreet je najveća svjetska baza podataka koja sadrži informacije o poslovanju za više od 250 milijuna tvrtki iz 220 zemalja svijeta.
D&B baza

D&B baza

  • sadrži podatke iz 30.000 različitih izvora
  • sadrži podatke za preko milijardu poslovnih računa
  • ažurira se više od 5 milijuna puta dnevno 

Bisnode, kao najveći i ekskluzivni partner tvrtke Dun & Bradstreet, zahvaljujući ovoj suradnji, klijentima omogućava još bolju podršku koja osigurava rast i još bolje pozicioniranje klijenata na konkurentnom globalnom tržištu. Bisnode Southern Market tržište koje čine Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora, Makedonija, Kosovo i Albanija, a koje je dio Bisnode AB grupe, strateški je partner tvrtke Dun&Bradstreet od 2015. godine.

Three business people discuss graphs on screen in meeting room

Više od 250.000 tvrtki koje posluju širom svijeta, kao i 87% tvrtki koje se nalaze na Forbesovoj ljestvici 500 najuspješnijih, dale su povjerenje D&B-u koji im omogućava svakodnevni pristup najvažnijim informacijama za održavanje svakodnevnih odnosa s njihovim najvažnijim klijentima i partnerima.

Dun & Bradstreet je dobitnik raznih renomiranih svjetskih priznanja i nagrada. U 2016. godini od strane magazina Global Finance imenovan je za najboljeg ponuđača rješenja na području financiranja i upravljanja lancem dobavljača, a Ethisphere Institute proglasio ih je za jedno od svjetsko najetičnijih poduzeća s nagradom 2016 World’s Most Ethical Company®.

Kontaktirajte nas

Nazovite nas na

Get Started D&B