Traži

DBAI - D&B Access for the Internet

DBAI osigurava neposredan internetski pristup Dun & Bradstreet bazi globalnih poslovnih informacija i uvid u pojedinačne poslovne subjekte.

shutterstock_507260851 (1).jpg

Brzim internetskim pristupom do Dun & Bradstreet svjetske baze podataka s poslovnim informacijama za više od 250 milijuna tvrtki iz 220 zemalja svijeta,  korisnici DBAI platforme imaju osiguran pristup do:

Business Information Reports (BIR)

Izvještaj koji sadrži profil rizičnosti poduzeća, profitabilnost, financijska stabilnost i sposobnost plaćanja.

Country Risk Reports

Ocjena rizičnosti pojedine države – općenito političko, gospodarsko i tržišno funkcioniranje države.

Know Your Customer Reports

nagrađena međunarodna izvješća „Upoznajte svog klijenta“ osiguravaju da je sve u skladu sa zakonskim propisima o pranju novca.

Monitoring

Monitoring ključnih promjena statusa domaćih i međunarodnih poduzeća koje mogu imati utjecaj na njihov profil rizičnosti. Informacije se mogu isporučivati i na e-mail. Tako ste sigurni da ćete u slučaju kritične promjene biti odmah obaviješteni i bez prijavljivanja na platformu.

GettyImages-579074718.jpg

Dun & bradstreet kvaliteta podataka – proces D&B DUNSRight™ moć iza kvalitetnih informacija

D&B DUNSRight™ proces je razlog zbog kojeg klijenti mogu biti sigurni prilikom donošenja ključnih poslovnih odluka. Osnova procesa D&B DUNSRight™ je osiguravanje kvalitete podataka – vrši se preko 2.000 zasebnih automatskih i ručnih provjera s ciljem da podaci odgovaraju našim visokim standardima kvalitete. Nadalje, istovremeno pet pogona radi na prikupljanju i nadopuni podataka.

D&B kvalitetu podataka definira kroz četiri ključna pitanja:

  • Jesu li podaci točni?
  • Jesu li podaci potpuni?
  • Jesu li podaci ažurni?
  • Jesu li podaci globalno dosljedni?
dunsright.jpg

Proces prikupljanja podataka

Globalno prikupljanje podataka iz različitih izvora širom svijeta.

  • podaci se integriraju u bazu podataka putem našeg patentiranog Entity Matching sustava, uz koji se kreira pojedinačna, preciznija slika svakog pojedinog poduzeća.
  • dodajemoD-U-N-S® Number kao jedinstveni broj za identifikaciju i globalno praćenje poduzeća kroz svaki korak životnog ciklusa i poslovne aktivnosti.
  • Koristimo sustav Corporate Linkage kako bi klijentima omogućili cjeloviti pregled rizika i prilika koje imaju obzirom na povezana poduzeća.
  • Na kraju naši prediktivni pokazatelji procjene prošlo poslovanje i predviđaju mogućnosti da će poduzeće poslovati isto i ubuduće.

Kontaktirajte nas

Nazovite nas na

Get Started D&B