Bisnode Monitoring:

Sam svoj majstor portfelja klijenata
Probajte besplatno
check_fat_green.png

Regionalna je usluga koja omogućuje monitoring za preko 200 poslovnih događaja aktivnosti poduzeća.

check_fat_green.png

Dnevno pratite poslovne događaje kao što su medijske objave, brisanja, tužbe, sudski postupci.

check_fat_green.png

Unutar trvtke odredite neograničen broj korisnika i primajte obavijesti na e-mail adresu dva puta dnevno.

KKV, SME, kisvállalkozás, nagyvállalat, állami, cég

Bisnode Monitoring regionalna je usluga koja obuhvaća klijente u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji te omogućuje monitoring za preko 200 poslovnih događaja aktivnosti poduzeća.

Uz efikasno i korisniku ugodno korisničko sučelje, to je proizvod s dodanom vrijednošću za postojeće korisnike tvrtke Bisnode koji su, nakon Bisnode portala Poslovna.hr i Bisnode Portfolio Intelligence, izrazili želju upravo za takvim proizvodom, ali i za nove kupce koji žele praćenjem događaja u poduzećima na više razina znati prije i više od konkurencije. Dva puta dnevno.

Bisnode Monitoring regionalna je usluga koja obuhvaća klijente u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji te omogućuje monitoring za preko 200 poslovnih događaja aktivnosti poduzeća.

 

D&B Hoovers umożliwia specjalistom ds. sprzedaży i marketingu B2B:

Ne brinite za sigurnost vašeg poslovanja jer ćemo vas o svim izmjenama u tvrtkama pravovremeno obavijestiti!

  • sastavite portfelje poduzeća iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije;
  • pratite do 5000 poduzeća;
  •  prilagodite obavješćivanje za više od 200 različitih događaja;
  • vrlo jednostavno korištenje
  • broj korisnika je neograničen
  • obavijesti možete primati 2 puta dnevno, izvještaj dolazi na vašu e-mail adresu.

Budite pravovremeno informirani i svakodnevno pratite sve promjene kod poslovnih partnera i kod potencijalnih partnera. Budite sigurni u poslovanje vaših sadašnjih i potencijalnih partnera. Ne dopustite da vas iznenade brisanja, tužbe vaših kupaca i dobavljača. Provjerite vlasničke strukture i povezanost tvrtki radi sigurnosti vašeg poslovanja. Brzo i jednostavno nadgledajte sve promjene poslovanja vaše konkurencije.

 

Kako radi Bisnode Monitoring?

Bisnode Monitoring efikasan je jer djeluje po piramidalnoj strukturi i na više razina omogućuje praćenje poslovnih događaja u portfeljima klijenata (poslovni događaji kao što su medijske objave, brisanja, tužbe, sudski postupci, promjena ili objavljivanje statuta, start-up poduzeća, itd.). Poduzeće – preko administratora – samo određuje koje poslovne događaje korisnici (agenti) mogu pratiti.

Svaki odjel u poduzeću tada sam određuje vlastite pokazatelje, a unutar poduzeća može postojati neograničen broj korisnika.

Vlastite portfelje izgrađuju s pomoću jednostavnog korisničkog sučelja i u zadnjem koraku dodaju još internetske adrese suradnika ili primatelja, koji primaju obavijesti i poruke o pojedinačnim poslovnim događajima klijenata. Poduzeća mogu odabrati koje će događaje primatelji slijediti te kada će i kako o tome biti informirani (svakodnevno putem e-pošte, e-pošta + Excel datoteka ...).

Vrlo jednostavno korištenje

Bisnode Monitoring, nakon jednostavnog procesa registracije, omogućuje redovito jutarnje ili večernje obavješćivanje, što agenti također sami biraju. I zato je to korisniku ugodna i prilagođena usluga. Naročito su takav proizvod željeli postojeći korisnici.

 

Broj poduzeća koja će koristiti proizvode monitoringa, kao što je Bisnode Monitoring, prema analizama u narednim će godinama nastavit rasti. Takvi proizvodi postaju sve prisutniji dio strategije poduzeća u svijetu i ne više samo nešto što je „lijepo imati“.

 

Ispunite formu za više informacija

Get Started D&B