E-račun: dva lagana koraka do potpune digitalizacije poslovanja


E-račun je nova funkcionalnost u našem alatu Poslovna.hr u potpunosti prilagođena hrvatskom i europskom zakonodavstvu.


Transformirajte svoje poslovanje! Digitalizacija počinje jučer!

E-račun je nova funkcionalnost dostupna u našem najpoznatijem alatu Poslovna.hr uz pomoć kojeg unaprijeđujete poslovne procese i na taj način značajno smanjujete troškove Vašeg poslovanja i gubitak dragocjenog vremena.

 

5711.jpg

Jeste li spremni za digitalnu transformaciju Vašeg poslovanja?

Digitalizacija procesa više nije izbor, već nužnost za opstanak tvrtke, posebno u vrijeme COVID-19 krize. Tvrtke koje su bile na višoj razini digitalizacije lakše i brže su se prilagodile novim uvjetima poslovanja na daljinu (od kuće). Naime, na tržištu preživljavaju oni koji se mogu brzo, iz dana u dan prilagoditi novim uvjetima poslovanja.

Razmjena e-dokumenata za mnoge tvrtke obično je vrlo skup, složen, dugotrajan i težak proces, posebno u poslovanju s državom i Europom.

Bisnode novim rješenjem E-račun na portalu Poslovna.hr Vam odmah olakšava i unaprijeđuje poslovne procese - i s državnim i privatnim sektorom a u potpunosti je prilagođeno hrvatskom i europskom zakonodavstvu

Lakša, brža i jeftinija razmjena elektroničkih dokumenata ubrzat će radne procese u poduzeću, čime će Vaša tvrtka imati konkurentsku prednost i biti korak ispred drugih.

Jednostavan prijelaz na digitalno poslovanje

Kako? Jednostavno, brzo i intuitivno!

Naše rješenje E-račun će se vrlo jednostavno i lako uklopiti u Vaše poslovanje te Vam ubrzati i skratiti poslovne procese. Rješenje je dio portala Poslovna.hr te ulaskom u portal odmah možete pristupiti svojim e-dokumentima.

Našim rješenjem jednostavno i sigurno digitalizirajte poslovanje te osigurajte neprekinuti radni proces čak i izvan poduzeća. Rad od kuće, komunikacija među kolegama i poslovnim partnerima, digitalna razmjena informacija, digitalna uporaba arhiva i razmjena dokumenata su procesi koji nas očekuju u budućnosti.

Karakteristike i prednosti E-računa

Pretplatnici mogu kreirati, slati i primati e-račune te pregledavati svoje dokumente putem jednostavnog i intuitivnog sučelja.

9621.jpg

Dostupnost E-računa:

  • 24 sata dnevno
  • svaki dan u godini
  • s bilo koje lokacije.


Rješenje je pogodno za bilo koju tvrtku:

  • bez obzira na veličinu
  • bez obzira na broj partnera
  • bez obzira na broj dokumenata.

Digitalni potpis i spremanje računa

E-račun sadrži digitalni potpis koji zakonski zamjenjuje vlastoručni potpis i otisak pečata kompanije! Uštedite vrijeme čekajući da se dokumenti potpišu i ovjere ovim automatiziranim procesom.

Nema više konvertiranja dokumenata! Izdani fizički računi se mogu spremati u alat u bilo kojem obliku - nije nužno raditi posebno PDF ili neke druge formate dokumenata! Jednostavno uslikajte Vaš račun i spremite ga u aplikaciju.

Lakša, brža i jeftinija razmjena elektroničkih dokumenata ubrzat će radne procese u Vašem poduzeću i trajno transformirati i digitalizirati Vaše poslovanje.
Krenite već danas!


Za više informacija molimo nazovite: 01/30 30 500
Ili pošaljite e-mail na: info.hr@bisnode.com

 

Kontaktirajte nas

Get started module