Traži

AAA Konferencija 2017

City plaza Zagreb (ex Hypo centar)

Zašto organiziramo AAA* konferenciju?

U dinamičnim i izazovnim poslovnim uvjetima, postići i održati izvrsnost u poslovanju zahtjevan je proces. Bisnode još od 2011. nagrađuje vodeće domaće poslovne subjekte te dodjeljuje Certifikat bonitetne izvrsnosti, a pravo na to priznanje ima svega 5% hrvatskih poduzeća. Osnovni cilj projekta certificiranja vodećih poslovnih subjekata je unapređenje kvalitete poslovanja u Hrvatskoj isticanjem onih poslovnih subjekata koji su svojim dugogodišnjim poslovanjem zaslužili biti ocjenjeni kao izvrsni.

U znak zahvale za njihov dopinos domaćem gospodarstvu i nagradu za izvrsnost u poslovanju organiziramo prvu AAA konferenciju u Hrvatskoj i – okupljamo najbolje.

 

Svaka priča o uspjehu je jedinstvena.

Svoje priče s nama će podijeliti:

 prof. dr.sc. Nikica Gabrić, Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost
 gđa Martina Bračić, Torte i to
 gđa Đurđica Vorkapić, Hippy Garden
 gđa Natalija Parlov Una, Parlov market intelligence
 gđa Ester Kraljević, Zigante tartufi
 gđa Tanja Kovačević, Kota projekt 

 

  • Zašto doći na prvu AAA konferenciju?
  • poslušajte zanimljive priče o uspjehu
  • upoznajte nove potencijalne poslovne partnere i klijente
  • sudjelujte u Bisnode Speed Networkingu – najučinkovitijem networking eventu
  • poslušajte zanimljivo predavanje o jedinstvenoj aplikaciji za još učinkovitije iskorištavanje sredstava iz EU- fondova
  • saznajte koja su najbolja rješenja za vas pripremili u Tele2

 

 

*međunarodno priznata oznaka najvišeg ranga bonitetne izvrsnosti.

PARTNERI KONFERENCIJE

8.00 - 9.00 REGISTRACIJA + COFFEE BREAK
9.00 - 9.15 OTVARANJE KONFERENCIJE: Milan Dragić, direktor Bisnode Southern Market
9:15 - 9.45 prof. dr. sc. Nikica Gabrić, Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost:
KOJA JE RAZLIKA MENADŽERA I LIDERA?
9.45 - 10.15 gđa Natalija Parlov Una, Parlov medijske komunikacije:
DIGITALNIM MARKETINGOM I WEB DIZAJNOM S LAKOĆOM DO NOVIH TRŽIŠTA
10.15. - 10.45 gđa Tanja Kovačević, Kota projekt
IZI DO POTPORA
10.45 - 11.00 g. Ozren Kronja, Tele2
BUSINESS TRENDOVI
11.00 - 11.45 PAUZA & BRZINSKO UMREŽAVANJE UZ BISNODE SPEED NETWORKING (info pult)
11.45 - 12.15 gđa Martina Bračić, Torte i to
SVE JE POČELO S TORTOM OD SIRA
12.15 - 12.45 gđa Đurđica Vorkapić, Hippy Garden
MODA VOLI INOVACIJE
12.45 - 13.15 gđa Ester Kraljević, Zigante tartufi
PRIČA O KRALJU TARTUFA
13.15 - 13.30 g. Dario Jović, zamjenik šefa misije, Veleposlanstvo kraljevine Švedske:
ŽIVOT I POSLOVANJE U ŠVEDSKOJ
13.30 - 13.45 ZATVARANJE KONFERENCIJE I DODJELA PRIZNANJA
13.45 RUČAK
Prof.dr.sc. Nikica Gabrić

Prof.dr.sc. Nikica Gabrić

Prof.dr.sc. Nikica Gabrić je utemeljitelj i vlasnik Klinike Svjetlost, a u svojoj bogatoj oftalmološkoj karijeri izveo je preko 40.000 uspješnih operacija. Operirao je u više od 50 operacijskih dvorana u 17 država diljem svijeta. U oftalmologiju na ovim prostorima uveo je niz novih operacijskih zahvata i metoda te je prvi u ovom dijelu Europe izveo skidanje dioptrije laserom. Unaprijedio je transplantacijsku medicinu, formirao prvu banku tkiva u Hrvatskoj i Lions hrvatsku očnu banku. Objavio je pet knjiga i više od 450 znanstvenih i stručnih radova te je član odbora najvažnijih europskih oftalmoloških udruženja. Dobitnik je nagrade Ciceron za najboljeg govornika među hrvatskim poduzetnicima, a 2011. nagrađen je priznanjem za menadžera godine u jugoistočnoj Europi. Tim Klinike Svjetlost na čelu s prof. Gabrićem osvojio je oftalmološkog Oscara za najbolje izvedene operacije uživo na najvećem svjetskom videokiruškom kongresu u Milanu 2015. godine.

Natalija Parlov Una

Natalija Parlov Una

Natalija Parlov Una direktorica je specijalizirane PR i MKT agencije Parlov Digital Intelligence s dvadesetogodišnjim iskustvom u području oblikovanja persuazivne marketinške komunikacije korištenjem psiholoških okidača u primjeni dizajna i komunikacijskih formi kod utjecaja na ponašanje potrošača. Doktorand je interdisciplinarnog doktorskog studija Međunarodnih odnosa, a uža područja interesa su joj digitalne komunikacije, socijalna psihologija i bihevioristička ekonomija. Članica je International Advertising Association, konzultant American Psychological Association te autorica stručnih i znanstvenih radova iz područja utjecaja na ponašanje potrošača i plasmana na međunarodna tržišta.

Martina Bračić

Martina Bračić

Martina Bračić rođena je 1975. u Splitu. Nakon dvije godine V. gimnazije prešla je u drugu generaciju Međunarodne mature u Zagrebu te kasnije na studij politologije Fakulteta političkih znanosti. Na London School of Economics 2000. godine stekla je zvanje magistra znanosti na temu europskih studija. Od 2000. do 2004. radi u složbi za međunarodnu vojnu suradnju Ministarstva obrane RH. 2005. osniva tvrtku Competo d.o.o. koji je nositelj branda TORTE i to koja se danas nalazi na pet prodajnih mjesta te centralnom kuhinjom u Zagrebu. Sretno je udana i ima dvije kćerke. Članica je Rotary kluba Zagreb Dora. U zadnjih pet godina čest je gost na različitim sveučilištima i fakultetima.

Đurđica Vorkapić

Đurđica Vorkapić

Đurđica Vorkapić je inovatorica i dizajnerica na čelu Hippy Gardena, 17 godišnjim kontinuiranim kvalitetnim i pomno dizajnerski osmišljenim radom ostvaruje izuzetne rezultate. Hippy Garden je postao nadasve prepoznatljiv i konkurentan dizajnerski tekstilni brend, modni lider u Hrvatskoj. U svakom novom projektu Hippy Garden daje novu dimenziju modnog stvaralaštva i iznova iznenađuje svojim idejnim i vizualnim riješenjima.

Tanja Kovačević

Tanja Kovačević

Tanja Kovačević je ovlašteni računovođa. Nakon dugogodišnje iskustva u bankarskom sektoru te pojavom EU fondova kao novog načina sufinanciranja poduzetnika u Republici Hrvatskoj odlučuje osnovati tvrtku KOTA PROJEKT d.o.o.  
Licencirani je voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova. Svojom inovativnom aplikacijom IZI DO POTPORA poboljšala je pristupačnost informacija o raspisanim EU i nacionalnim natječajima.
Kontinuirano radi na stjecanju novih znanja te inovativnih rješenja.  

IZI DO POTPORA prvi je i jedini online konzultant u Republici Hrvatskoj. Radi se o inovativnoj aplikaciji koja objedinjuje sve EU i nacionalne natječaje.  
Ideju za aplikaciju razvila je konzultantica Tanja Kovačević prvenstveno s ciljem pomoći svim poduzetnicima Republike Hrvatske u povlačenju bespovratnih sredstava.
Aplikacija također nudi i mogućnost izračuna bodovanja po određenom natječaju.
Besplatna je za sve poduzetnike Grada Zagreba.

Priče o uspjehu i poslovnoj strasti Preuzmi prezentaciju
Prof.dr.sc. Nikica Gabrić, Klinika Svjetlost Menadžer ili Lider (Vođa)?
Martina Bračić, Torte i to Sve je počelo s tortom od sira…
Đurđica Vorkapić, Hippy Garden Moda voli inovacije
Tanja Kovačević, Izi do potpora Izi do potpora
TELE2 Biznis trendovi
Veleposlanstvo Kraljevine Švedske Sverige
Milan Dragić, Bisnode Southern Market AAA prezentacija

PRIDRUŽITE NAM SE
na prvoj AAA konferenciji!