Traži

B4B KONFERENCIJA

Muzička akademija

Pridružite nam se na prvoj Bisnode B4B konferenciji koju organiziramo isključivo za naše klijente i partnere i predstavljamo 4 strastvene priče o uspjehu.

Zašto organiziramo B4B konferenciju?

Kažu da je ključan element svake priče o uspjehu strast. Ona nas pokreće i inspirira. Inspirirani i ponosni na uspjehe naših klijenata i partnera, odlučili smo njihove stratsvene priče o uspjehu podijeliti s Vama.

B4B označava našu namjeru da uspijeh dijelimo s našim klijentima (Bisnode For Business) predstavljajući njihove 2 uspješne priče (Best Four Businesses).

Konferencija je besplatna za sve naše klijente.

 

Što Vas očekuje na B4B konferenciji?

Zanimljive priče o uspjehu.

 

Ručak za sve sudionike.

PARTNERI KONFERENCIJE

Zahvaljujemo našim partnerima koji su prepoznali vrijednost i poduprli organizaciju prve Bisnode B4B konferencije.

08.00 - 9.00 Registracija sudionika
09.00 - 9.30 Pozdravni govor, Maria Anselmi, generalna direktorica Bisnode Southern Market
09.30 - 10.00 OD MINUSA DO BIZNISA, Krešimir Dvorski, Nextbike, Sustav javnih bicikala d.o.o.
10.00 - 10.15 Prezentacija Partnera: B2B KREDITNO OSIGURANJE, Luka Antunović, Prva kreditna zavarovalnica d.d.
10.15 - 10.45 OD ILUZIJE DO STVARNOSTITomislav Pamuković, Muzej iluzija
10.45 - 10.50 Emil Frey Auto Centar
10.50 - 11.20 Pauza za kavu uz Bisnode Speed Networking (1.kat) 
11.20 - 11.50 BUDUĆNOST BEZ GRANICAHrvoje Balen, Visoko učilište Algebra, Otvoreno učilište Algebra
11.50 - 12.05 Prezentacija Partnera: PUT DO USPJEHA POPLOČEN JE CLOUD USLUGAMA, Krešimir Jusup, Hrvatski Telekom d.d.
12.05 - 12.35 DIGITAL MAGIC, Ivan Magić, dizajnerski studio Magic'Marinac
12.35 -12.50 Prezentacija Partnera: MODERNA RJEŠENJA ZA DOSTAVU, Matija Pavlinek, Hrvatska pošta d.d.
12.50 - 13.05 Završni govor, Maria Anselmi,  zatvaranje konferencije
13.05 Ručak
KREŠIMIR DVORSKI, Sustav javnih bicikala d.o.o.

KREŠIMIR DVORSKI, Sustav javnih bicikala d.o.o.

Diplomirani je ekonomist, sa 15-godišnjim profesionalnim iskustvom u marketingu i PR-u te raznim projektima. Zajedno sa Antom Gustinom suosnivač je i direktor u Nextbike Sustavu javnih bicikala.

Nextbike je najzabavniji, najbrži, cjenovno najpovoljniji i najzeleniji prijevoz u gradu! Sjedni i vozi za samo 79kn godišnje članarine i uživaj u Nextbike pogodnostima u 10 gradova u Hrvatskoj i više od 100 gradova u svijetu!
Sustav javnih bicikala d.o.o. je tvrtka osnovana 2013. godine. Licencirani je partner i ekskluzivni zastupnik njemačke tvrtke Nextbike GmbH iz Leipziga koja je prisutna u više od 80 gradova u 14 država na 4 kontinenta. Sustav javnih bicikala korisnicima omogućuje brz, jednostavan, jeftin i ekološki način prijevoza uz slogan "Sjedni i vozi!"

TOMISLAV PAMUKOVIĆ, Muzej iluzija

TOMISLAV PAMUKOVIĆ, Muzej iluzija

Profesionalnu karijeru započeo je s prodajom promotivnih proizvoda te u više različitih tiskara do 2009. kada otvara marketinšku agenciju Metamorfoza d.o.o u kojoj radi i danas. Suosnivač je i suvlasnik franšize Muzej iluzija i Mozgaonice regionalni distributor drvenih didaktičkih igračaka Dillema Games. Otac je dvoje djece, Leona i Kaje, sretno oženjen. Od završetka gimnazije u Zagrebu radi i putuje svijetom, upoznaje kulture, novitete, drukčije poslovne modele i uživa u dobrom društvu i zabavi.

Muzej iluzija nudi intrigantno vizualno, osjetilno i edukativno iskustvo u zabavnoj avanturi. Kroz atraktivne i zabavne varke, posjetitelji mogu naučiti o vidu, percepciji, ljudskom mozgu i znanosti te će moći bolje razumjeti zašto oči vide stvari koje mozak ne razumije.
Muzej ima i pametnu igraonicu koja kroz razne didaktičke koncepte i Dilemma igre pretvaraju igraonicu u pravi fitness za mozak, dok muzejski shop nudi 3D rasvjetu, didaktičke igračke za sve uzraste i suvenire, a sve kako bi posjetitelji sa sobom ponijeli iskustvo čuđenja i otkrivanja.

HRVOJE BALEN, Visoko učilište Algebra

HRVOJE BALEN, Visoko učilište Algebra

Hrvoje Balen je predsjednik upravnog vijeća na Visokom učilištu Algebra , dopredsjednik HUP - Udruge informatičke i komunikacijske djelatnosti te član Nacionalnog vijeća za razvoj ljudskih potencijala u Hrvatskoj. Diplomirao na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu i nakon 20 godina bogatog iskustva zajedno je s kolegama osnovao Algebru. Jednu od najboljih digitalnih obrazovnih institucija u široj regiji, koja je nagrađena kao Microsoft Worldwide Learning Partner of the Year 2014.

Visoko učilište dio je Algebra obrazovne grupe koja posluje već više od 18 godina na tržištu Republike Hrvatske i koja je danas vodeći edukacijski centar u regiji za digitalne tehnologije. Nastavni planovi svih studija potpuno su usklađeni sa ECTS bodovnim sustavom. Visoko učilište Algebra danas zapošljava preko 100 nastavnika i stručnih suradnika iz akademske zajednice i gospodarstva te je proglašena najboljom visokoškolskom obrazovnom ustanovom u Republici Hrvatskoj od strane Agencije za znanost i visoko obrazovanje.

IVAN MAGIĆ, Magićmarinac d.o.o.

IVAN MAGIĆ, Magićmarinac d.o.o.

Magistar je dizajna s više od 9 godina iskustva u grafičkom i web dizajnu. Studij dizajna je završio pri Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu. Suosnivač, dizajner i frontend developer u tvrtki Magićmarinac d.o.o. Specijalizirao se za dizajniranje jednostavnih, funkcionalnih i modernih web stranica imajući u vidu korisnika u glavnoj ulozi.

Magićmarinac je kreativni studio specijaliziran za digitalna iskustva i proizvode, osnovan u Zagrebu 2009. godine. Razvijamo brendove, offline komunikaciju i gradimo online strategiju na zadovoljstvo krajnjeg korisnika. Povezivanjem različitih platformi pomažemo klijentima da upoznaju svoju publiku, definiraju poruku te ih objedine.
Interaktivni sadržaj koji kreiramo uključuje dizajn i izradu responzivnih internet stranica, digitalne komunikacije, aplikacija, igrica, videa te sve na području grafičkog dizajna i vizualnih komunikacija s jedinstvenim ciljem.

Priče o uspjehu i poslovnoj strasti Preuzmi prezentaciju
IOD MINUSA DO BIZNISA, Krešimir Dvorski, Nextbike, Sustav javnih bicikala d.o.o. OD MINUSA DO BIZNISA
OD ILUZIJE DO STVARNOSTITomislav Pamuković, Muzej iluzija OD ILUZIJE DO STVARNOSTI
BUDUĆNOST BEZ GRANICAHrvoje Balen, Visoko učilište Algebra, Otvoreno učilište Algebra BUDUĆNOST BEZ GRANICA
DIGITAL MAGIC, Ivan Magić, dizajnerski studio Magic'Marinac DIGITAL MAGIC
Prezentacija Partnera: B4B kreditno osiguranje, Luka Antunović, Prva kreditna zavarovalnica d.d. B2B KREDITNO OSIGURANJE
Prezentacija Partnera: PUT DO USPJEHA POPLOČEN JE CLOUD USLUGAMA, Krešimir Jusup, Hrvatski Telekom d.d. PUT DO USPJEHA POPLOČEN JE CLOUD USLUGAMA
Prezentacija Partnera: MODERNA RJEŠENJA ZA DOSTAVU, Matija Pavlinek, Hrvatska pošta d.d. MODERNA RJEŠENJA ZA DOSTAVU

Organizirani networking.
Isprobajte Bisnode Speed Networking - najučinkovitiji način umrežavanja te u pauzi za kavu upoznajte nove potencijalne klijente.