Traži

 

City Plaza Zagreb (ex Hypo centar)

Hvala Vam na sudjelovanju!

Hvala Vam na sudjelovanju!

Kako je bilo na konferenciji pogledajte u galeriji niže i preuzmite prezentacije predavača.

 

08.30 – 09.00 Registracija sudionika
09.00 – 09.10 Pozdravni govor: Milan Dragić, generalni direktor Bisnode Southern market
09.10 – 09.50

DUJE DRAGANJA
Najuspješniji hrvatski plivač

 

Slijedi li izvrsnost u sportu i izvrsnost u poslovanju?

09.50 – 10.20

RIKARD CANDELL
Bisnode Group Director of Analytics

Predictive Analytics: driving fuel for sales and marketing

10.20 – 11.00 Pauza: Bisnode Speed Networking – upoznajte izvrsne!
Podjela certifikata bonitetne izvrsnosti
11.00 – 11.30 Priča o izvrsnosti: Bonitetna izvrsnost A: TESLA KABELI
11.30 – 12.00 Priča o izvrsnosti: Bonitetna izvrsnost AA: CE-ZA-R
12.00 – 12.15

BRANIMIR HEBRANG
Hrvatski telekom

 

Prvi korak prema digitalizaciji poslovanja

12.15 – 12.40

Pauza

12.40– 13.10

Priča o izvrsnosti: Bonitetna izvrsnost AAA: ORBICO

13.10– 13.40

Priča o izvrsnosti: Bonitetna izvrsnost Zlatni AAA: DOMPROJEKT

13.40 -13.55

PROF. DR. DRAGAN PRIMORAC
Specijalna bolnica Sveta Katarina

13.55 -14.55

ZLATKO DALIĆ
Trener hrvatske nogometne reprezentacije i osvajač srebra na Svjetskom prvenstvu u nogometu, Rusija 2018.

 

Izvrsnost ekipe i trenera

15.00 KRAJ PROGRAMA: ručak i networking

 

DOBRODOŠLI MEĐU IZVRSNE!

Kirill Venediktov

Zlatko Dalić

Trener hrvatske nogometne reprezentacije

Zlatko Dalić, bivši nogometaš i trener iz Livna, danas je vjerojatno najpoznatija osoba u Hrvatskoj.

Profesionalnu nogometnu karijeru započeo je kao obrambeni veznjak u NK Troglavu a nastavio u Hajduku, Cibaliji, Budućnosti, Veležu i završio u Varteksu. 

2000. godine postaje trener Varteksa i ovdje započinje njegova trenerska karijera. 2006. postaje trener hrvatske nogometne reprezentacije do 21 godine a 2017. preuzima vođenje reprezentacije kao i kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. na kojem je hrvatsku reprezentaciju odveo do srebra, najboljeg rezultata u hrvatskoj nogometnoj povijesti.

Foto: Kirill Venediktov

Duje Draganja

Duje Draganja

Najuspješniji hrvatski plivač

Duje Draganja je najuspješniji hrvatski plivač svih vremena. Osvajač je olimpijskog srebra u Ateni 2004., 2 uzastopna svjetska zlata na 50m slobodno, a ukupno je osvojio 20 medalja sa svjetskih i europskih prvenstava. Obarao je hrvatske rekorde u raznim dobnim skupinama preko 600 puta.

Posjeduje dvije diplome kalifornijskog sveučilišta Berkeley: 
International corporative management i Slavic languages and literature

Ostali sportski uspjesi:

  • Na Olimpijadi mladih je osvojio 2 zlata
  • 5 Juniorskih naslova Europe s svjetskim juniorskim rekordom
  • 8 NCAA naslova
  • Obarao je Europske, Svjetske te NCAA rekorde
  • Jedini sportaš u HR koji je bio proglašen najboljim sportašem Splita, Rijeke i Zagreba
  • Ulazak u kuću slavnih na University of California Berkeley najavljen je za 10. mjesec 2018.

Duje je nakon plivačke karijere proputovao skoro cijeli svijet a 2017. je u Šibeniku otvorio cafe-bistro Bazza što ne čudi s obzirom na njegovu diplomu s američkog sveučilišta Berkeley.

Rikard Candell

Rikard Candell

Direktor Analitike u Bisnode grupi

Rikard je kao direktor odjela Analitike u Bisnode grupi zadužen za program analitike koji pokriva sva Bisnode tržišta (njih 19) te za Risk & Credit,  Sales & Marketing kao i za B2B and B2C. 

Član je uprave Bisnode grupe i direktor odjela Analitike u Švedskoj.
Vodi dva tima od oko 50 ljudi te upravlja grupom od oko 70 analitičara i data scientist-a na 10 tržišta.

Kao bivši sportaš (nogomet, hokej na ledu i borilačke vještine), Rikard danas najradije provodi vrijeme u teretani, skijajući ili igrajući golf.

Prof.dr. Dragan Primorac

Prof.dr. Dragan Primorac

Liječnik i znanstvenik, 2003. - 2009. ministar znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske

Prvi nositelj titule “Global Penn State Ambassador” u povijesti tog Sveučilišta osnovanog 1855. godine. Predsjednik j je Odbora za međunarodne odnose Američke Akademije za forenzičke znanosti i predsjednik je “International Society of Applied Biological Science” jednog od najuglednijih međunarodnog znanstvenih organizacijau čijem radu sudjeluje i četvoro dobitnika Nobelove nagrade. Osim toga predsjednik je Upravnog vijeća Specijalne bolnice Sveta Katarina te Hrvatskog društva za humanu genetiku i Hrvatskog klastera konkurentnosti personalizirane medicine. 

Redoviti je profesor je na Penn State University, University of New Haven, kineskom Xi’an Jiaotong University, College of Medicine and Forensics te Medicinskim fakultetima Sveučilišta u Splitu, Osijeku i Rijeci. Ukupno je objavio oko 200 znanstvenih radova, kongresnih priopćenja i poglavlja u knjigama, a do sada je citiran više od 4300 puta (Google Scholar) te je trenutno najcitiraniji hrvatski kliničar u njegovoj dobi koji živi i radi u Hrvatskoj.

Prof. Primorac među prvim znanstvenicima u svijetu primjenjuje analizu DNA u svrhu identifikacije skeletnih ostataka masovnih grobnica i među utemeljiteljima je forenzičke genetike u Hrvatskoj. Sa svojim timom 1993. godine objašnjava molekularni mehanizam jednog tipa bolesti krhkih kostiju u djece (Osteogenesis Imperfecta), 2000. godine autor je izvornih rezultata o podrijetlu Europljana među njima i Hrvata, koji su objavljeni u časopisu Science, te autor rada objavljenom u časopisu Nature u kojem je s genetskog aspekta napravljen veliki iskorak u razumijevanju jedne od najznačajnijih migracija anatomski modernog čovjeka koja se dogodila prije 75 000 godina sa područja Afrike. Njegov poseban interes i veliki doprinos je u području regenerativne medicine i stanične terapije, a sa suradnicima po prvi put do sada objašnjava molekularnu osnovu i terapeutski učinak matičnih stanica izdvojenih iz masnog tkiva tijekom liječenju oštećenja zglobne hrskavice.

Počasni je građanin u 5 gradova u Hrvatskoj i inozemstvu,  dobitnik je više od 20 međunarodnih nagrada i odličja, a o njegovom radu i razultatima su pisali New York Times, USA Today, Chicago Tribune, Hartfor Courant, Connecticut Post, Hospital News, News Times, Kleine Zeitung Haaretz, Die Presse, The Wall Street International Magazine, itd... Trenirao je nogomet (NK Hajduk, RNK Split), atletiku (Split 80), a zbog svog doprinosa u razvoju taekwon do (kao takmičar, osnivač kluba, trener, promicatelj taekwon do sporta u Hrvatskoj i svijetu) 2015. godine je primljen u Taekwodno Kuću slave (Hall of Fame).

Član je međunarodnog savjetodavnog odbora izraelskog “Peres Center for Peace and Innovations”, osnivač je i počasni je predsjednik Hrvatsko-izraelskog poslovnog kluba, počasni član je “International Crime Analysis Association”, Akademije tehničkih znanosti Hrvatske, Strukovne udruga kriminalista Hrvatske i Hrvatskog društva forenzičara. Veliki dio svoga slobonog vremena posvećuje humanitarnom radu, a osnivač je i predsjednik Hrvatske humanitarne udruge “Cro Unum”.

Od prosinca 2003. godine do srpnja 2009. obnašao je dužnost ministra znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske, a prema istraživanjima američkog International Republican Institute (IRI) iz 2007. godine građani Republike Hrvatske su ga proglasili najuspješnijim ministrom u Vladi Republike Hrvatske.

Branko Roglić

Branko Roglić

Direktor Orbico grupe

Rođen je 1943.g. u Makarskoj, a 1969.g. diplomirao je elektroniku na Elektrotehničkom fakultetu Zagrebačkog sveučilišta u Splitu.
1970.g. zapošljava se u splitskom poduzeću „Iret“, gdje zbog zbivanja u vremenu Hrvatskog proljeća uskoro biva degradiran, a 1975. g. prelazi u „Croatia-Baterije“, gdje je niz godina vodio predstavništvo njemačke tvrtke „Varta“ u bivšoj državi i Bugarskoj.

1987.g. s njemačkim partnerom u Švicarskoj osniva prvu ORBICO tvrtku: SBJ ORBICO AG, a sljedeći ORBICO nastaje u Ljubljani 1990.g. iz firme „Unis-Elkos“ u stečaju , koju je 1989.g. privatizirao po tzv. Markovićevom zakonu. Orbico Zagreb osnovao je 1998.g., a danas Orbico uspješno posluje u 19 zemalja.

Ukupni promet svih poduzeća u 2017. godini, s 5 500 zaposlenih, bio je cca milijardu i 920 milijuna EURA, dok se u 2018. godini očekuje preko 2 milijarde eura.
Od 27.3.2008. godine počasni je konzul Republike Slovenije, na čelu Generalnog konzulata Republike Slovenije u Splitu, a godine 2010. unaprijeđen je u počasnoga generalnog konzula.

Aktivni je član Hrvatske udruge poslodavaca (HUP) i jedan od njenih utemeljitelja. Bio je njen predsjednik, dopredsjednik, te predsjednik Vijeća članova, a trenutačno je član Savjeta i predsjednik Nadzornog odbora.
Bio je savjetnik za strana ulaganja Predsjednika Republike Hrvatske.
Bio je predsjednik košarkaškog kluba „Split Croatia-Osiguranje“ (bivša „Jugoplastika“), trostrukoga europskog prvaka.
Predsjednik Republike Hrvatske odlikovao ga je za zasluge u gospodarstvu Ordenom Danice Hrvatske s likom Blaža Lorkovića.
HUM CROMA dodijelila mu je 2015. godine nagradu za životno djelo.
Posebna mu je strast skupljanje umjetnina – Hrvatske moderne - te sponzorira perspektivne mlade slikare i kipare.

Zoran Pavletić

Zoran Pavletić

Tesla cables

Zoran Pavletić, diplomirao 1998.god. na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer Organizacija i Management.
Radeći 10 godina u veleprodaji kabela i 7 godina u proizvodnji vodova i kabela u Hrvatskoj, upoznao je funkcioniranje poslovnih procesa u tržišno orijentiranim prodajnim i proizvodnim tvrtkama, te kroz voditeljske funkcije sa naglaskom na nabavu, prodaje i financije upoznao tržište kabela u Hrvatskoj, Regiji i ostalim dijelovima Europe.
2016. god. postaje član uprave i direktor tvrtke Tesla kabeli d.o.o. koja je jedna od vodećih veleprodaja kabela u Hrvatskoj i Regiji.

Kao bivši sportaš ( rukomet, nogomet) i danas je aktivan u sportu, i mišljenja da je sportski odgoj podloga za uspjeh u razvoju poslovanja tvrtki i postizanju vrhunskih poslovnih rezultata.

Branimir Hebrang

Branimir Hebrang

Hrvatski Telekom

Početak Branimirove profesionalne karijere obilježile su godine rada u marketinškim agencijama nakon kojih je prešao u marketing za digitalne tehnologije u kojima vidi budućnost poslovanja.
Branimir radi na poziciji marketing manager za ICT i Cloud tehnologije u Hrvatskom Telekomu gdje je zadužen za promociju i približavanje novih tehnologija tržištu poslovnih korisnika te educiranju o njihovoj primjeni u svakodnevnom poslovanju.
Slobodno vrijeme najradije provodi baveći se sportom i rekreacijom poput planinarenja, badmintona i malog nogometa, a  nije mu strana ni kvizaška pub scena. Opuštanje pronalazi u druženju s jednogodišnjom kćeri. 

Željko Teufel

Željko Teufel

Član uprave CE-ZA-R d.o.o.

Željko Teufel rođen je 1978. godine u Osijeku. Završio je Ekonomski fakultet na Sveučilištu u Zagrebu. Nakon stjecanja diplome, karijeru je započeo u društvu UNIJAPAPIR d.d. Zagreb, a kasnije prelazi u društvo FEROPAPIR d.o.o. Karlovac, u vlasništvu C.I.O.S. Grupe gdje dolazi na mjesto direktora društva.

Nakon uspješnog vođenja društva FEROPAPIR d.o.o. Karlovac, 2009. godine prelazi u društvo CE-ZA-R d.o.o. na poziciju regionalnog direktora. Društvo CE-ZA-R d.o.o. je u tom trenu započelo s razvojnim aktivnostima na tržištu, te je s novim i mladim kadrovima zauzelo lidersku poziciju u industriji gospodarenja otpadom na hrvatskom i regionalnom tržištu. Od 2014. godine obnaša dužnost člana Uprave društva CE-ZA-R d.o.o. Na svojem putu karijere, fokusiran je na razvoj društva u segmentu razvoja novih usluga, proizvoda te uvođenjem novih tehnologija, s naglaskom na usklađenost organizacije i procesa društva u odnosu na ekološke standarde i strategije, kako u EU, tako i RH.

Svojim vještinama i znanjem, kroz poslovanje motivira te promiče izvrsnost, predanost i uspješnost što pridonosi zadovoljstvu zaposlenicima društva te poslovnom uspjehu društva.

Partneri događaja

Glavni sponzori

 

Sponzori i partneri

Hvala Vam na sudjelovanju!

Za sve informacije možete nas kontaktirati na: info.hr@bisnode.com ili +385 1 30 30 500 .