Traži

Online on YouTube

Ovogodišnja tema konferencije: 

Smart data. Smart decisions. 

 

Pogledajte Bisnode4Excellence Studio konferenciju

Hvala Vam na sudjelovanju na našoj prvoj online konferenciji!

Bisnode4Excellence Stuio 2020 prvi je naš online događaj ove vrste koji povezuje velike i male tvrtke. Saznali smo više o uspješnim pričama tvrtki koje neokrznute plove kroz ekonomsku krizu - štoviše, čak su u njoj pronašli priliku za rast. Iskustvo i osjećaji za posao danas više nisu dovoljni. Danas su nam potrebne pametne informacije koje će nas voditi na putu ispravnih upravljačkih odluka.

Najljepše zahvaljujemo našim dragim gostima, partnerima i sponzorima na sudjelovanju na našem događaju. 
Vidimo se sljedeće godine!

 

 

Partneri događaja

         

Sponzori događaja

 

 

Saša Ćeramilac

Saša Ćeramilac

Moderator

Saša Ćeramilac dugogodišnji je televizijski i radijski novinar i urednik. Radio je na Hrvatskoj radio televiziji, Novoj TV, te na nekoliko zagrebačkih radijskih postaja, a trenutno radi na Al Jazeera Balkans.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Massimo Savić

Massimo Savić

Glazbenik i pjevač

Rođen ‎u Puli 6. lipnja 1962., hrvatski pjevač i glazbenik, slavu je prvo stekao u 80-ima sa bendom Dorian Gray. U 90-ima izdaje popularnu pjesmu »Benzina« te time dobiva i novu, mlađu publiku. Nakon pet godina stanke, izvanredni pjevač koji je nebrojeno puta zadužio hrvatsku glazbenu scenu, 2003. godine objavljuje novi album jednostavna naslova Massimo, a potom su uslijedili hvaljeni albumi Vještina i Vještina 2 koji su Massima vratili u sam vrh hrvatske mainstream pop-rock glazbe. Snimao je pjesme sa grupom meritas, Nenom Belanom, surađivao s Arsenom Dedićem, bendom vatra i mnogima drugima. Danas jedan od najpoznatiji i najuspješnijih hrvatskih pjevača, redovito puni koncertne dvorane. Ove godine je izdao pjesmu »Mali krug velikih ljudi«.

 

 

 

 

Diana Madunic

Diana Madunic

Veleposlanica Švedske u Hrvatskoj

Porijeklom iz Dalmacije, rođena 11. lipnja 1968 u Australiji.
Obrazovanje: Preddiplomski studij političkih znanosti u Gothenburgu, Švedskoj; Studij međunarodnog javnog prava s naglaskom na ljudska prava, Åbo Akademi University, Finska.
Karijeru je započela kao istraživački asistent na Švedskom institutu za međunarodne poslove (SIIA) u programu za demokratizaciju i ljudska prava. Prije dužnosti Veleposlanice Švedske u Hrvatskoj na kojoj je od 2018. godine, obnašala je dužnost šefa odjela za vanjske poslove i EU u uredu premijera.

 

 

 

 

 

 

Milan Dragić

Milan Dragić

Area Director Bisnode - South East Europe

Milan Dragić, generalni direktor tvrtke Bisnode Southern market, uz Sloveniju je zadužen i za podružnice u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini te zastupništva za Makedoniju, Crnu Goru i Kosovo.Ima bogato iskustvo u radu s međunarodnim IT tvrtkama na tržištima srednje i jugoistočne Europe gdje već gotovo 20 godina radi na području upravljanja i poslovnog razvoja. Studirao je na ljubljanskom Elektrotehničkom fakultetu i karijeru je započeo još za vrijeme studija na Institutu „Jožef Štefan”, a kasnije je radio u Tehnološkom parku Ljubljana. Od tada svoje znanje redovito nadograđuje kroz različite obuke, a od 2017. godine licencirani je trener tvrtke Gustav Käser Training International.

 

 

 

 

 

Bojan Kežman

Bojan Kežman

Corporate & SME Sales Manager, Bisnode d.o.o.

Prije nego se pridružio Bisnodeu, Bojan Kežman radio je na pozicijama Upravljanja ključnim kupcima te kao direktor prodaje u poduzeću i4next leasing Croatia. Magistrirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu 2012. godine. Posjeduje izvrsne upravljačke vještine a u Bisnodeu je, između ostalog, bio zadužen za transformaciju i organizaciju odjela prodaje i prodajnih procesa.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jean-Philippe Schepens

Jean-Philippe Schepens

Innovate Data Master Bisnode

Ekonomist, statističar i ornitolog (znanstvenik koji se bavi pticama). Jedan je od osnivača prvih internetskih tvrtki u Belgiji i suosnivač tvrtke Swan Insights, gdje nastoji gledati izvan granica same tvrtke i koristiti što više različitih izvora podataka kako bi postigao pogled na kupca od 360 stupnjeva.

 

 

 

 

 

 

 

 

Damir Nevjestić

Damir Nevjestić

Direktor Astra Zeneca d.o.o. Hrvatska

Damir Nevjestić po struci je diplomirani ekonomist, sa završenim MBA Poslovne škole IEDC Bled. Karijeru u farmaceutskoj industriji započeo je 1998. godine u Plivi, gdje je tijekom 11 godina obavljao razne pozicije na međunarodnim tržištima (SAD, Rusija i ostale države bivšeg SSSR-a), koju nastavlja u Schering-Plough/MSD Hrvatska na poslovima unutar Adriatic regije. Od 2012. direktor je AstraZeneca d.o.o. Hrvatska.

U Hrvatskoj se AstraZeneca fokusira na sljedeća terapijska područja: kardiovaskularne, bubrežne i metaboličke bolesti, onkologiju i respiratorne bolesti. AstraZeneca je u Hrvatskoj osnovana 2000. godine kao predstavništvo kompanije AstraZeneca UK LIMITED, koja je u kolovozu 2004. registrirana kao AstraZeneca d.o.o.

 

 

 

 

Dario Marenić

Dario Marenić

Vlasnik, ELDA

Da se u krizi mogu izroditi nove prilike i pozitivne priče, svjedoči novogradiška tvrtka Elda, poznata po proizvodnji e-tekućina za cigarete koju izvozi u više od 80 zemalja. Tvornica i u doba pandemije koronavirusa posluje punim kapacitetom jer je njen vlasnik Dario Marenić, osluškujući potrebe tržišta, preusmjerio dio proizvodnje na antiseptike, pa u vrijeme kad većina poslodavaca mora otpuštati radnike - on zapošljava nove.
Zahvaljujući modernomu proizvodnom pogonu i laboratoriju za kontrolu kvalitete, standardiziranima po normi ISO-IEC-17025, u koje je uloženo više od 30 milijuna kuna,  proces prenamjene dijela proizvodnje išao je prilično brzo.

 

 

 

 

Stjepan Vojinić

Stjepan Vojinić

Generalni direktor i član uprave Bjelin group

Rođen u Dubrovniku 05.09.1976.
Sretno oženjen i otac dvije djevojčice.
Po zanimanju ekonomist, živi u Dubrovniku, a radi po cijeloj Hrvatskoj i Europi.
Radno iskustvo:
  • zamjenik direktora Getro-Dubrovnik
  • financijski direktor RIT Croatia
  • financijski direktor Pervanovo grupa
  • generalni direktor i član uprave Pervanovo group
  • generalni direktor i član uprave Bjelin group

 

 

 

Željko Raguž

Željko Raguž

Predsjednik uprave Luka Dubrovnik d.d.

Osnovnu i srednju Ekonomsku školu završio u Dubrovniku, a Ekonomski fakultet završio je u Zagrebu.

2006 – 2007 stručni suradnik u Ministarstvu vanjskih poslova
2008 – 2012 Direktor projekta „Plus Market“ (Agrokor)
2013 – 2017 Zamjenik gradonačelnika Grada Dubrovnika
2017 – 2021 Potpredsjednik Gradskog vijeća Grada Dubrovnika
Od 2018. Predsjednik je Uprave Luke Dubrovnik d.d.