Traži

Bisnode4Excellence

2.10.2019, City Plaza Zagreb

City Plaza Zagreb

Vabljeni med odlične!

Naša odgovornost u Bisnode-u je omogućiti pristup kvalitetnim poslovnim informacijama, čime osiguravamo transparentnost tržišta i pružamo podršku poslovnom svijetu, a odgovornost tvrtki je stvaranje izvrsnosti u poslovanju. Poduzeća koja svojim djelovanjem ističu učinkovitost i profitabilnost, a poslovanje s njima je manje rizično, zbog njihove sposobnosti stvaranja profita, oni su najbolji primjer za sve igrače u hrvatskom gospodarstvu – upravo takva poduzeća ćemo predstaviti na našoj konferenciji Bisnode4Excellence!

Događaj Bisnode4Excellence namijenjen je poslovnim partnerima i klijentima Bisnode-a, između ostalog, Bisnode nositelji A, AA, AAA i Zlatnog certifikata bonitetne izvrsnosti.

Nositelji A certifikata bonitetne izvrsnosti predstavljaju 3,96% hrvatskog tržišta, nositelji AA certifikata bonitetne izvrsnosti 3,67% hrvatskog tržišta, nositelji AAA certifikata bonitetne izvrsnosti 2,37% hrvatskog tržišta, nositelji Zlatnog AAA certifikata bonitetne izvrsnosti 0,94% hrvatskog tržišta.

Na našoj konferenciji Bisnode4Excellence, koja će se održati 02. listopada 2019. godine, slavit ćemo izvrsnost i razgovarati o tome kako postići i održati izvrsnost u poslovanju, kako i gdje tražiti nove poslovne mogućnosti te kako nam mogu pomoći tehnologija umjetne inteligencije i inovativna uporaba podataka.

Radujemo se Vašem dolasku.

Sponzori događaja

HT.jpgduuplico.jpgdatalab.jpg

Program događaja Bisnode4Excellence
8:30 – 9:00  Okupljanje uz kavu i slastice.

SMART DATA TO DRIVE YOU FORWARD – MINDSET ZA USPJEH

9:00 – 9:20 Bojan Kežman, direktor prodaje Bisnode Hrvatska
9:20 – 10:10 Anna Albinson, Direktorica Marketinga Bisnode Grupacije
“Kako uz pomoč Marketinga i Bisnode podataka ostvariti uspjeh u poslovanju”
10:10 – 11:00 Goran Čolak, svjetski prvak i rekorder u ronjenju na dah. 
“Mindset prvaka svijeta” – Zadržite dah.

 

11:00 – 11:50 Pauza

Bisnode Speed Networking – izvrsni s izvrsnima!

Dodjela certifikata Bonitetne izvrsnosti.  

 

IZVRSNOST JE KLJUČ USPJEHA

11:50 – 12:05 Hrvatski telekom, Krešimir Jusup
"Izvrsnost u oblacima"
12:05 – 12:25  Maja Borovina, Direktor tvrtke Spegra d.o.o.
"Uz ispravan mindset uspjeh je zagarantiran"
12:25 – 12:40 DATALAB, sponzori događaja B4E  
12:40 – 13:00 DignetSoftware, dobitnici AAA cerifikata bonitetne izvrsnosti.
"Kako ostati na putu izvrsnosti?"
13:00 – 13:30  Linda Poščić Borovac, Crocon
“Pozitiva i humor u ozbiljnom biznisu”
13:30 – 13:50  Branimir Karačić, Repsly
“Start-up u Hrvatskoj”
13:50– 14:20 Marko Rakar, analitičar i direktor konzultantskog društva MRAK:
“Predavanje, od kojeg će vam pasti MRAK na oči.”
Ručak uz ugodno druženje.

 


 
Dobrodošli među izvrsne!

Goran Čolak, hrvatski sportaš i rekorder u ronjenju na dah.

Čolak je 2009. pobjedio na CMAS-ovom Confédération Mondiale des Activités Subaquatiques svjetskom prvenstvu i postavio novi svjetski rekord na zajedničkom događaju s AIDA International, najjačom organizacijom za ronjenje na dah u svijetu. Preronio je 244 m u disciplini dinamika s perajama i osvojio zlatnu medalju te prvo mjesto i najduži zaron cijelog CMAS-ovog i AIDA-inog prvenstva.[1]

2011. postao je Confédération Mondiale des Activités Subaquatiques (CMAS) svjetski prvak u disciplini dinamika s perajama, s preronom od 250 m što je ujedno i novi CMAS-ov svjetski rekord, njegov četvrti CMAS-ov rekord u karijeri.[2] Dana 16. studenoga 2011. postao je AIDA International Svjetski prvak i Svjetski rekorder na AIDA-inom svjetskom prvenstvu u Lignanu, Italija, s preronom od 271 m, srušivši dotadašnji svjetski rekord kojeg je držao Dave Mullins s 265 m.[3][4] Na istom natjecanju osvojio je uz ovo zlato, još i srebro u disciplini dinamika bez peraja, te još jedno zlato u disciplini statička apnea[5]

2012. godine pobijedio je na AIDA-inom momčadskom svjetskom prvenstvu, održanom u Francuskoj (Nica) s Veljanom Zankijem i Božidarom Petanijem kao momčadskim kolegama. [6]

Natjecao se na AIDA-inom svjetskom prvenstvu u Beogradu, (Srbija) 2013. te osvojio sva tri zlata iz sve tri discipline na prvenstvu te postavio novi AIDA-in svjetski rekord. Goran Čolak pobijedio je u disciplini dinamika s perajama sa zaronom od 206 m, u disciplini dinamika bez peraja sa zaronom od 281 m, što je ujedno duljina novog AIDA-inog svjetskog rekorda. Trećeg dana osvojio je i treće zlato s rezultatom od 8,59 min u završnici discipline statična apnea. Čolak je dominirao Svjetskim prvenstvom od početka do kraja pobijedivši u sva tri nastupa u kvalifikacijama te sva tri finalna nastupa. Njegovi rezultati u kvalifikacijama su bili 182 m u DNF, 250 m u DYN, te 8,34 min u STA.[7]

2013 Čolak se natjecao na CMAS svjetskih igara u Kazan, Rusija. tamo je popravio nacionalni rekord u Statičnoj apneji sa zaronom od 09:18 minuta i osvojio brončanu medalju, na istom natjecanju osvojio je dvije srebrne medalje u dinamici sa i bez peraja sa zaronima od 260 i 194 metara. Čolak je jedini muški sportaš koji je osvojio medalje u sve tri discipline u Kazanu.

U Beogradu od 21. do 27. studenog 2013. godine, već prvog dana uspio je oboriti stari rekod (Dave Mullins NZL 218m) sa zaronom od 225m.

Čolak je bio član hrvatske reprezentacije na Svjetskom AIDA timskom svjetskom prvenstvu na Sardiniji 2014. godine, bio je najuspješniji sportaš cijelog natjecanja u ukupnom zbroju bodova. Postavio je dva najbolja rezultata timskih svjetskih prvenstava, jedan u statici (9: 13min), te u dinamici sa perajama (250m). Hrvatska reprezentacija završila na četvrtom mjestu nakon što su druga dva člana, Božidar Petani i Bruno Šegvić diskvalificirani, svaki u jednom od tri nastupa.

Čolak se 2014 natjecao na CMAS Europskom prvenstvu u Španjolskoj (Tenerife), kao član hrvatske reprezentacije. Srušio je CMAS i apsolutni svjetski rekord u dinamici sa perajama, zaronom od 288m, dodajući 23m na predhodni CMAS WR (Aleksandr Kostyshen iz Rusije) i 7 metara na apsolutni AIDA WR (vlastiti svjetski rekord iz 2013. godine). Također je osvojio zlatnu medalju u toj disciplini, uz srebrno na istom natjecanju u statičnoj apneji 2 dana prije.

2015 Čolak sudjeluje na AIDA Svjetskom prvenstvu u Beogradu, Srbija. Uspio je osvojiti jednu srebrnu (STA), i jednu brončanu medalju (DNF), ovo je ujedno bilo naj losije svjetsko prvenstvo u kojem je do tada nastupio i jedino u kojem nije uzeo medalju u sve 3 discipline. Čolak je također najavio da će od sada na dalje započeti započeti prijelaz iz bazena do dubinske discipline.

Na AIDA dubiskom svjetskom prvenstvu 2015, koje je održano u Limassolu na Cipru, Čolak je imao debi na dubinskim svjetskim prvenstvima. Oborio je sva 3 dubinska nacionalna rekorda zaronima do 71 metara u CNF, 108 m CWT, te 98 m u disciplini FIM. Za CWT zaron od 108 metara bio je nagrađen srebrnom medaljom te je takoder proglasen ukupnim pobjednikom cijelog natjecanja. Nagrada za taj uspjeh se zove "Natalia Molchanova nagrada" Čolak postao prva osoba koja je primila tu nagradu.

Kasnije iste godine, Čolak sudjelovao je na prvom CMAS dubinskom svjetskom prvenstvu u Ischia, Italija. Nastupio je u jednoj disciplini (CWT), uspjesno je zaronio na 110 metara, osvojio zlatnu medalju i postavio novi CMAS svjetski rekord.

28. rujna 2013 pokušao oboriti svjetski rekord (Guinness) u statičnoj apneji sa predhodnim udisanjem čistog kisika, koji je držao Tom Sietas sa 22 minuta 22 sekunde. Uspio je, držeći dah na Zagrebačkom glavnom trgu 22:30 min, te postavio novi Guinnessov svjetski rekord. [10] [18] 20. lipnja 2014 je popravio svoj rekord na 23:01.

Čolak je trenutno najuspješniji AIDA natjecatelj u povijesti održavanja svjetskih prvenstava sa 6 zlatnih i jednom srebrnom medaljom.

Čolak je osvojio Dubai Range Rover challenge dvije uzastopne godine, (2011-2012), a na drugom mjestu je završio 2013. i 2014.

Oborio je preko 30 nacionalnih AIDA-inih i CMAS-ovih rekorda, osvojio nacionalno prvenstvo u DYN 7 puta za redom (2007.-2013.), te bio nominiran za Hrvatskog športaša godine 2009., 2010., 2011., 2013, 2015

Linda Poščić Borovac
Direktorica tvrtke Crocon d.o.o.

Linda Poščić Borovac direktorica je i vlasnica tvrtke Crocon d.o.o. iz Kastva pored Rijeke. Crocon gotovo tri desetljeća djeluje kao zastupnik svjetskih tvrtki u sektoru brodogradnje i pomorstva, a pod vodstvom gđe. Poščić Borovac pozicionirao se kao vrhunski partner klijentima u Hrvatskoj i regiji, od velikih i malih brodogradilišta do domaćih i inozemnih brodovlasnika.

Crocon je s vremenom postao sinonim za izvrsnost i integritet, a ponajviše za neuništivi kreativni duh, bez obzira govorimo li o core businessu i dnevnim situacijama koje se lakoćom rješavaju razigranim inovativnim pristupom, ili pak o stvaranju nagrađivanih marketinških materijala pod kreativnim brendom Authentic and Certified by Crocon (A&C) nastalom 2013. godine iz iscrpnog iskustva poslovanja u međunarodnim vodama sa različitim profilima tvrtki i ljudi.

Stvaralaštvo pod brendom A&C smjestilo je Crocon na svjetsku mapu pa je tako gđa. Poščić Borovac nagrađena Stevie Award for Women in Business 2015. godine u New Yorku kao ženski inovator godine, a tvrtka Crocon kao najinovativnija mala tvrtka iz Europe za kreativni pristup svakodnevnom poslovanju i kreiranju poruke i atmosfere unutar i izvan tvrtke. Posebno se ponosi kreiranjem tzv. Crocon Case-a ili business jungle survival kit, paketa Croconovih promo materijala namijenjenih partnerima i prijateljima, za koji je pak osvojila međunarodne nagrade Hermes Creative Award  i Stvaratelji za stoljeća . Za svoj rad i uspjehe nominirana je i za Ženu godine 2016. te aktivno sudjeluje u panelima i diskusijama o vrijednostima današnjeg poslovnog svijeta i kulture unutar tvrtki i između poslovnih partnera.

Kao aktivni sudionik u razvoju i rastu lokalne zajednice, gđa. Poščić Borovac jedna je od osnivača i potpredsjednik neprofitne udruge Happy ThinGS Academy u sklopu koje od 2014. godine djeluje škola glume za djecu i odrasle, kao i Filmski laboratorij za djecu i mlade za koji je 2018. godine producirala četiri kratka filma bazirana na satiričnim tekstovima koje je sama i napisala. Film „Čudesni sport“ ili „Miraculous Sport“ višestruki je dobitnik međunarodnih nagrada za kratke filmove.

Uza sve navedeno, gđa. Poščić Borovac je autor članaka za „Učinkovit menadžer i uspješan tim“, neumorni kreativac, strastveni fotograf, obožavatelj dobre knjige i dobrih misli, jedinstven mentor, supruga i majka, a na svom poslovnom i životnom putovanju najviše cijeni ono malo dobrih ljudi koje putem otkriva – one s kojima u danu može izmijeniti jednostavnost u komunikaciji, iskrenost u stavu, poniznost u znanju, strast u svemu što rade i predanost u igri do kraja.

Marko Rakar, izvršni je direktor konzultantskog društva MRAK usluge

Savjetnik je na području informatičkih sustava i korištenja financijske forenzike u identificiranju zloupotreba, korupcije i kriminala. Osim po informatičkom angažmanu, poznat je i po svom blogu mrak.org kojeg piše od 2004. godine i objavi cijelog niza interesantnih setova podataka.

 

Video s prošlogodišnjeg događaja

 

 

Petra Pučić Lesničar / Adria Oil

 

Zlatko Dalić / Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije

 

Milan Komorčec / Dignetsoftware d.o.o.

 

Zagorka Mintas / Zagrebačka Banka